tiistai 5. kesäkuuta 2018

Uutta äidin vaatekaappiin ruokaostoksilta!R-A-K-A-S-T-A-N Lidlin vaatteita! Ne eivät ole hinnalla pilattu ja hinta-laatusuhteeltaan loistavia. Ne ovat yleensä aika reilua kokoa - joten tunnen itseni hyvin timmiksi kun L koon sijaan valitsen ämmän - ja muutenkin istuvat hyvin päälle. Lidliin tulee usein myyntiin sellaisia ihan tavallisia, mukavia kotivaatteita.

Voisin valehdella, että bongasin tämän mekon kesken ruokaostosten, mutta todellisuudessa keskitin eiliset ostokset Lidliin, kun tiesin näiden mekkojen tulevan myyntiin. Tämän "tylsän" tummansinisen lisäksi siellä oli tosi kivoja värejä ja kuoseja - niin maksimekkoina kuin haaremihousuina - mutta tiesin yksivärisen ja synkän olevan sopivampi vaatekaappiini. Hinnaksi tuli hurjat kahdeksan euroa.

Seuraavaksi lähden metsästämään mukavia ja tukevia imetysliivejä! Vinkkejä otetaan vastaan! Nimittäin otin eilen jo asukuvat, mutta karun tissitodellisuuden ja imetysliivien tukemattomuuden takia oli pakko pikaisesti napata aamulla uudet. Vaikka imetys ihanaa onkin, niin kieltämättä odotan sitä aikaa kun voi pukea mukavat ja tukevat liivit päälle!8 kommenttia

 1. Lidlin vaatteet on ihania!!
  Ja suosittelen lindexin imetysliivejä. On kunnon tuet, ja kokojaki löytyy suht isoihin asti!:)

  VastaaPoista
 2. Ktse en koskaan käyttänyt imetysliivejä. Läpi imetysrumban olen pärjännyt omilla normi liiveilläni nostaen vain rinnan kupin yli (ehkä laskenut vähän olkainta myös olkapäältä siinä samalla).

  VastaaPoista
 3. Lidlin vaatteet on ihan parhaita! Oon ostanu ainaki kolme mekkoa - kaikki alle kympin - sieltä viime aikoina :D

  VastaaPoista
 4. Mä olen ostanut imetysliivit Lindexiltä. Riippuen kuppikoosta, mutta itsellä sellaiset topatut, ilman kaaritukia (koko 85F) ja ovat kyllä hyvät.

  VastaaPoista
 5. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.21. kesäkuuta 2018 klo 13.11

  Kiitos vinkisyä, täytyy mennä katsomaan :)

  VastaaPoista
 6. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.21. kesäkuuta 2018 klo 13.12

  Mä olen yrittänyt, mutta normaalien liivien kanssa vauvan on vaikea saada imuotetta jostain syystö ja nännit kipeytyvät :/

  VastaaPoista
 7. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.21. kesäkuuta 2018 klo 13.12

  !!! :D parhaita!!

  VastaaPoista
 8. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.21. kesäkuuta 2018 klo 13.13

  Jej täytyy käydä katsomassa!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.