torstai 26. heinäkuuta 2018

Blogin uudet tuulet!

Niin vain se aikaa kuluu, ja muutaman viikon päästä olisi aika sanoa Kaksplussalle hei hei ja palata blogin vanhaan osoitteeseen. Kerroin muutosta jo tovi sitten, mutta nyt on aika kertoa millaisia uusia tuulia muutaman viikon päästä onkaan!

Tavallaan uudet tuulet ovatkin vanhoja tuulia, nimittäin blogini palaa sinne mistä Kaksplussalle aikoinaan siirtyi. Eli Lifien riveihin. Tosin silloin, kun minä sieltä lähdin oli se vielä Blogirinki. Sittemmin nimi vaihtui kun Indiedays ja Blogirinki yhdistivät voimansa.

Muutos on ihana eikä oikeastaan vaikuta teihin ollenkaan. Mitä nyt osoite vaihtuu!

Minuun muutos tuntuu vaikuttavan vain innostuksen ja positiivisen muutoksen muodossa. Odotan jo niin innolla omaa alustaa jonka ulkonäköön voin vaikuttaa ja noin muutenkin saan hivenen enemmän vapauksia joidenkin asioiden suhteen ja toivottavasti opin paljon uutta!

Muuttopäivää ei ole ihan vielä lyöty lukkoon, katsotaan miten siirto onnistuu, koska 18.8 jolloin sopimukseni täällä päättyy on viikonloppu. Kaikkein helpoiten pysytte muutossa mukana tykkäämällä blogin Facebook sivusta, sinne päivitän aina uudet postaukset sekä kaikkea muuta pientä kivaa meidän arjesta. Myös minun Instagram tilini kannattaa ottaa seurantaan, siellä myös päivittelen aktiivisesti arkea vaikka nyt heinäkuussa vähän hiljaisempaa onkin ollut!

Heinäkuussa olen muutekin vähän lomaillut blogin suhteen ja päivitystahti on ollut hitaampi sekä rennompi. Postausideoita on rivikaupalla muistiossa, mutta näillä ilmoilla ei paljon koneella malta olla! Saatika ajatus kulje, taitaa helle olla sulattanut aivot.

Heinäkuu on aivan pian ohi, mihin tämä kesä kiiruhtaa!? Toivottavasti kuitenkin nämä aurinkoiset kesäilmat jatkuvat vielä elokuun puolelle!3 kommenttia

 1. Ymmärrän toki, ettei sopimusasioiden puitteissa tällaisia varmasti saa kommentoida, mutta lukijana olisi mielenkiintoista tietää, mikis niin moni blogi vain piiapahtaa täällä
  - usein vain palatakseen omilleen johonkin vanhaan.
  Sen ”selityksen” vielä ymmärtää, kun sanotaan, että lapset kasvavat yli ja ohi tämän ”kaksplusiän”, mutta aika harvoin näinkään kauan pysytään alustalla.
  Monia täältä löytyviä blogeja, kuten esimerkiksi sinunkin blogiasi, olen lukenut jo ennen sen tänne siirtymistä. Monia blogeja, kuten tätäkin, olen toki lukenut lähdön jälkeenkin. Joitain jusia suosikkeja olen täältä löytänyt, joita seurannut myöhemminkin. Toiset taas jäävät muuton myötä kokonaan seuraamatta.

  VastaaPoista
 2. Kaksplus on antanut monille ”potkut” liian alhaisten kävijämäärien vuoksi. Osan kanssa taas tullut sanomista postauksista ja sen vuoksi tullut lähtö....

  VastaaPoista
 3. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.27. heinäkuuta 2018 klo 11.23

  Mä voin vastata tähän vain omasta puolestani ( ja toki sopimuksen rajoissa )

  Mun päätöksen takana oli se, että halusin itse vaikuttaa enemmän blogini asioihin. Sopimus sitoo ja rajoittaa bloggaajaa erilaisissa määrin ja koin että haluan jotain muuta. En myöskään pidä siitä etten voi vaikuttaa blogini mainoksiin, ulkoasuun jne :)

  Myös sopimukset ja tavat muuttuu, eivätkä ne aina välttämättä miellytä enää :)

  Mulle tuli olo, että bloggaaminen lehtitalon alla vie enemmän kuin antaa. Sen takia lähdin ennen kuin into rakkaaseen harrastukseen menee kokonaan! :)

  Ehkä näitä "kääntymisiä" tapahtuu sen takia niin paljon, ettei näistä asioista saa puhua. Portaali on tai ainakin ennen oli monen bloggaajan unelma ja ehkä se todellisuus ei sitten vain kohtaa odotusten ja mielikuvan kanssa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.