tiistai 31. heinäkuuta 2018

Ilona 7kk !


Millainen on meidän seitsemän kuukauden ikäinen vauva?

Hän on vekkuli. Juuri niin vekkuli kuin kuvissa näyttää. Hän tekee kolttosia, kaikkea kiellettyä. Ja nauraen lähtee konttaamaan karkuun.

Hän rakastaa siskojaan. Hän on levoton ja tylsistynyt jos siskot eivät ole kotona. Parasta on kontata heidän touhujensa perässä, mutta hermohan siinä menee jos ei pysy perässä.

Hän harjoittelee seisomista tukea vasten. Seisoma-asentoon päästään, mutta ei vielä ihan suorassa. Myös kiipeily erilaisten esineiden ja ihmisten päällä on se the juttu.

Hänen lempiruokansa on puuro. Parasta ruokailussa on sotkeminen ja lusikan lätkiminen. Sormiruokailu onnistuu myös ihan kivasti, vaikka yleensä siinäkin syömistä parempaa on ruoan tutkiminen ja liiskaaminen.

Tissi on paras. Erityisesti yöllä...Viime yönä tosin syötiin vain kolme kertaa ja niistä kaksi oli jo aamun puolella. Yleensä n. 04 asti nukutaan yhdellä syötöllä, joskus kahdella, mutta sen jälkeen syödään useammin.Kesän aikana hänestä on kuoriutunut kunnon vesipeto! Hän rakastaa uimista ja pulikoimista, eikä tulisi ollenkaan vedestä pois. Kiitos kuuman kesän, on meidän seitsenkuinen päässyt jo monta kertaa luonnonvesiin uimaan!

Hän suuttuu jos häneltä ottaa kädestä pois jotain. Jos suuhun asti joku asia ehtii, siitä ei luovuttaisi millään.

Hänellä on kaksi hammasta alhaalla. Niiden peseminen on ihan parasta!

Hän nauraa. Hän höpöttää ja hän rypistelee nenäänsä.

Hän on hän eikä kukaan muu. Seitsemän kuukauden ikäinen on jo niin oma persoonansa. Meillä on seuraava neuvola vasta 8 kk iässä, joten tuoreista mitoista ei ole tietoakaan. Kasvaa kuin rikkaruoho, sen verran osaan sanoa. Haikeaa, että viiden kuukauden päästä meidän perheessä ei ole enää vauvaa vaan taapero. Ja juuri minä vasta täällä tuskastelin ja jännitin synnytyksen käynnistystä.2 kommenttia

  1. Aivan ihana neiti siellä! <3

    VastaaPoista
  2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.10. elokuuta 2018 klo 10.51

    kiitos, olen samaa mieltä!<3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.