tiistai 3. heinäkuuta 2018

Kiitos Kaksplus, minun ja blogini on aika siirtyä eteenpäinKun tammikuussa 2017 blogini siirtyi Kaksplussan portaaliin, olin niin innoissani. Se oli aina ollut salainen haaveeni, jo ihan ensimmäisistä teksteistä lähtien. Olin ylpeä, kun olin saavuttanut unelmani. Olen edelleen, vaikka nyt minun on tullut aika sanoa hyvästi Kaksplussalle.

Sopimukseni Kaksplussalla päättyy 18.8 ja sen jälkeen kirjoituksiani voi seurata vanhasta osoitteestani https://tehtavanimikkeena.blogspot.com/. Takaisin rakkaaseen bloggeriin. Takaisin sinne josta tämä kaikki alkoi.

Lähdön takana ei ole mitään suurta draamaa. Olen vain jo pitkään ollut sitä mieltä, ettei portaali ole minun ja blogini paikka. En ole kyllästynyt bloggaamiseen. Päinvastoin tuntuu, että päivä päivältä rakastan tätä hommaa enemmän. Ongelma ehkä oli enemmänkin se, että minä haluan tehdä tätä rennolla otteella.

Ei minulle paineita luotu. Paitsi minä itse. Pikkuhiljaa huomasin miettiväni liikaa lukuja. Kyttäsin blogin kävijälukuja liikaa ja stressasin niistä. Minä haluan tuottaa omannäköistäni sisältöä omilla ehdoillani. Sellaisella tahdilla, rakkaudella ja innostuksella jolla olen tähän astikin tätä tehnyt. Ja tuntui, että lukujen kyttääminen vei tätä innostusta pois todella paljon. Alkoi pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että mietin liikaa mitä muut haluavat lukea. Vaikka minun pitäisi miettiä mitä minä itse haluan julkaista ja kirjoittaa.

Lukijat ovat tämän harrastuksen suola sekä sokeri. Mutta ilman sitä itselleni tekemistä tästä hommasta menee into, ainakin minulla. Loin portaalissa liikaa paineita julkaista laadukasta, artikkelimaista tekstiä vaikka ne parhaimmat tekstit ja jutut syntyvät minulla aina hetken inspiraatiossa. Ja se inspiraatio oli hukkumassa lukujen, tavoitteiden ja uniikkien kävijöiden keskelle.

Kun päivittää blogia lähes joka päivä kuten minä teen, tätä tehdään rakkaudesta lajiin eikä rahan takia. Ja minun oli tehtävä tämä päätös, jotta rakkaus rakastamaani lajia kohtaan säilyisi. Vaikka edelleen tienaan, aion tienata ja haluan tienata blogillani, haluan tehdä rahani eri tavalla mitä nyt

Ja tällä päätöksellä minä vien tätä hommaa eteenpäin, vaikka ehkä jonkun mielestä portaalista lähteminen on askel taaksepäin. Onhan se monen bloggaajan unelma, minunkin oli. Minulle tämä on kuitenkin vain uusi mahdollisuus toteuttaa itseäni paremmin, vapaammin.

Minulla kuitenkin on jo uusia suunnitelmia - toteutuneita sellaisia - blogini varalle, mutta kerron niistä sitten lisää myöhemmin kun nimiä papereissa ja kaiken maailman siirtoasiat kunnossa. Bloggaaminen tulee kuitenkin jatkumaan tuolla vanhassa, tutussa osoitteessa. Menkäähän kurkkimaan, siellä on niin hieno uusi ulkoasukin! Vaikka sen paikalleen saaminen aiheuttikin pari ärräpäätä ja vaati lasin punkkua.

Olen kiitollinen ja onnellinen kaikesta mitä olen täällä Kaksplussan puolella oppinut. Olen kiitollinen siitä miten paljon enemmän teitä siellä ruudun toisella puolella on, mitä silloin kun tänne saavuin. Toivon, että te kaikki pysytte myös muutossa mukana! Muistuttelen vielä sitten myöhemmin siirrosta ja päivittelen uusia osotteita blogin seurantakanaviin.

Oli vain pakko päästä kertomaan teille, vaikka siirtoon on aikaa. Olen niin innoissani.
6 kommenttia

 1. Hienoa! Itse aloin loppuvuodesta seurata juttujasi, koska meillä on samanikäinen kuopus.

  Jokin tässä blogissa vetää mukaansa, onko se sitten juuri ne arkiset, samastuttavat, tarinat.

  Yhteistyöpostaukset toki ymmärrän tiettyyn pisteeseen, mutta jos tägätään joka postaukseen, mistä mikin on saatu, alkaa sisältö vähän jo kärsiä.

  Kivaa ja lämmintä kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Iloitsen aina kun bloggaaja jättää kaksplussan. Tämä ihan puhtaasti postauksen keskelle aseteltujen mainosten vuoksi. Tästä kärsii mielestäni aina koko postaus, asettelu, kuvat ja tekstin sanoma, siis se työ mitä bloggaaja joutuu tekemään. Onneksi moni suosikkini on viimeaikoina poistunut tästä portaalista :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä uusiin tuuliin Laura! Hyvä siitä tulee! :)

  VastaaPoista
 4. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.6. heinäkuuta 2018 klo 14.30

  ihanaa kun olet löytänyt blogini pariin ja pidät siitä! :) jep, eipä kyllä omallakaan lukulistalla ole sellaisia blogeja joissa jokatoinen on yt postus! ihanaa kesää myös sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.6. heinäkuuta 2018 klo 14.30

  Mä olen mainoksista aivan samaa mieltä ja juurikin blogin ulkoasu ja siihen vaikuttaminen oli yksi syy lähdössä! :)

  VastaaPoista
 6. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.6. heinäkuuta 2018 klo 14.30

  kiitos, uskon myös <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.