keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Lapsiperheessä ei ole tarvetta varashälyttimelle!Meillä kävi eilen joku sector alarmin tyyppi mainostamassa heidän varashälytinjärjestelmäänsä. Siinä sitten sivukorvalla myyntipuhetta olohuoneesta kuunnellessani keksi monta syytä, miksi me emme tarvitse hälytintä. Katsokaas kun meillä on lapset. Nyt kaikki  varkaat kuulolle; lapsiperheen kotiin ei kannata murtautua. Sekä sisään että ulos pääseminen täydessä hiljaisuudessa on lähes mahdotonta. Jos ylipäätänsä edes selviät hengissä siitä tantereesta.

Kun astut eteiseen - varsinkin yöllä kun on pimeää - kompastut pariinkymmeneen pieneen kenkään. Lapsiperheen eteinen ei ole ikinä siisti.

Jos pääset kenkämeren yli ilman kirosanoja tai murtuneita varpaita, seuraavana esteenä on vaunut. Ne yleensä tukkivat koko eteisen, joten ilman siirtämistä tai joogattaren vääntyvää vartaloa et voi päästä eteistä pidemmälle.

Seuraavana varashälyttimenä toimii pikkulegot. Pitkin asuntoa. Taattu ansa yöhiippailijoille, oli varkauden kohteena sitten salainen suklaakätkö tai timantit. Tämä ansaa lupaa ainakin muutaman ei niin hiljaisen kirosanan hiippailijan suusta.

Lapsiperheessä mikään, ei mikään jää näkemättä. Aina on pienet silmät siellä, missä ei pitäisi. Lapset myös kuulevat kaiken. Äiti mikä siellä rapisee? Äiti mitä sinä syöt? Jos salasuklaan syöminenkin on mahdotonta, niin vannon ettet saa ovesta ulos huomaamatta sitä vehjettä, jolla pikkukakkosta tuijotetaan.

Lapsiperheet ei muutenkaan välttämättä ole se tuottoisin kohde. Jos et hyvä varas usko, niin Kelan sivuilta löytyy laskurit vanhempainpäivärahalle sekä kotihoidontuelle. Katso summat ja mieti, miten usein me kotiäidit ostelemme timantteja.

Toisekseen, jos niitä timantteja nyt kuitenkin jostain syystä on äidin koruvarastoihin eksynyt, niin ne on piilotettu pommin - eli murtovarkaan - varmaan piiloon. Ei suinkaan varkaiden takia, vaan lasten. Jos taapero ei niitä löydä leikkeihinsä, niin ei kukaan.

Jos nyt kuitenkin meinaat uhmata neuvojani ja murtautua lapsiperheen kotiin, niin ole kiltti ja ota kaikki kamalat miljoonat muovikrääsät mukaasi. Ne löytyy lastenhuoneen lattialta. Jos tämän teet, lupaan etten tee edes rikosilmoitusta.


12 kommenttia

 1. Tää on niin totta! :'D

  VastaaPoista
 2. Loistava kirjoitus ja niin totta!!

  VastaaPoista
 3. Meillä on varashälytin liiketunnistimella. Se tuo turvallisuuden tunteen yksin kotona olevalle ekaluokkalaiselle ja kun hälyt on päällä ni se hälyttää jos 3v yrittää livahtaa yksin ulos tai parvekkeelle.

  VastaaPoista
 4. Oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja nyt on pakko ekaa kertaa kommentoida. Meidän elämäntilanteet ei voisi enemmän toisistaan poiketa, mutta sun huumori ja jutut on saanut koukuttumaan blogiin. Vaikka itellä ei lapsia suunnitelmissa ole, niin näiden kirjoitusten perusteella voisin jopa harkita. Eli kiitos taas tästä(kin), sai taas nauraa vedet silmissä! :-D

  VastaaPoista
 5. Ei liity postauksen mutta tulee joskus vielä videoita?niitä oli niin mukava kattoo :)

  VastaaPoista
 6. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. heinäkuuta 2018 klo 18.58

  !! :D

  VastaaPoista
 7. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. heinäkuuta 2018 klo 18.58

  Kiitos! :) ja Jep :'D

  VastaaPoista
 8. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. heinäkuuta 2018 klo 18.58

  Hyvä pointti! :)

  VastaaPoista
 9. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. heinäkuuta 2018 klo 18.58

  :D

  VastaaPoista
 10. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. heinäkuuta 2018 klo 18.59

  Voi kiitos, ihana kommentti! :D ja kiva että juttuni sekä loistava huumorini iskee ;)

  VastaaPoista
 11. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. heinäkuuta 2018 klo 19.00

  Tulee kunhan ehdin taas! :) videomateriaalin kerääminen ja tekeminen vie multa hirveesti aikaa kun oon niin aloittelija vielä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.