lauantai 28. heinäkuuta 2018

Lyhyt tukka, paras tukkaLuulin pitkään pitäväni pitkistä hiuksista. Oikeasti nykyään joka ainut kerta kampaaja ystäväni käsittelyyn menessäni tiedän, että mahdollisimman lyhyt. Siis niin lyhyt kuin uskallan ja kuitenkin niin pitkä, että sen saa ainakin puoliponnarille.

Olen viimeiset kaksi kuukautta nukkunut tukka kiinni, koska pitkät hiukset ovat yölläkin edessä. Nyt on taas hyvä olla.

Josko vihdoin ryhdistäytyisin kampaajalla käynnissä ja tekisin sen useammin kuin kerran vuodessa. Koska onhan tämä nyt niin helppo ja siistimpikin, kuin se muodoton takkukasa.

Kyllä nyt kelpaa lähteä viikon päästä bailaamaan, kun meillä vihdoin on tuparit!2 kommenttia

 1. Minulla on myös ollut pitkään pitkät hiukset. Vähän niinkuin aina. Pitkän tukan kätevyys on lähinnä ollut juurikin tuo huolettomuus: kampaajalla ei ole tarvinnut käydä joka kuukausi.
  Pitkät hiukset olen aina pitänyt visusti kiinni. Muuten ne ovat olleet tiellä: kassin remmin alla ja autossa kelautuneet turvavyökoteloon.

  Vuosi sitten leikkasin lyhyen. Tai ainakin lyhyemmän. En ole kyllä katunut! Olen pitänyt hiuksiani taas auki. Paljon nätimmät. Aikuismaisetkin. Kun rupeaa mitta hiuksessa kasvamaan, alkaa jo ahdistaa ja kampaajalle on päästävä. Muuten tulee kiusaus laittaa taas letti kiinni...

  VastaaPoista
 2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.10. elokuuta 2018 klo 10.49

  joo pitkä tukka on kyllä siitä helppo, ettei vaadi niin usein leikkausta! Mutta täällä myös se oli aina kiinni.. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.