lauantai 21. heinäkuuta 2018

Onneksi huomenna pääsee töihin lepäämäänVäsyneet terveiset täältä auton etupenkiltä. Vieressä lojuu avattu Red Bull ja olo on todella nuutunut. Tiedän, että sitä ei suositella imetysaikana, mutta järkeni mukaan yksi harva ei hallaa tee. On vain sellainen olo että tätä väsymystä pelkkä kahvi ei kaada!

Hassua sinänsä tämä väsymys, sillä Tino heräsi aamulla tyttöjen kanssa ja minä sain nukkua ysiin saakka. Ilonakin nukkui pitkästä aikaa yön parilla herätyksellä, mutta kieltämättä parin viimeisen viikon aikana yöt ovat olleet sellaista hulinaa ettei tätä univelka ihan hetkessä korjata.

Olen muutenkin viikonloppuisin huomannut olevani vähän väsyneempi mitä arkisin. Luulen sen johtuvan siitä, että kun talossa on kaksi aikuista - arkisin pyöritän paljon kaikkea yksin - niin annan itselleni luvan höllätä ja olla väsynyt. Ärsyttävää sinänsä, sillä pitkän työviikon jälkeen mies saa vielä eukon kiukuttelut niskaansa. Eukko, HAH. Kamala nimitys naiselle.

Huomenna onkin sitten taas työpäivä edessä. Ihana päästä töihin lepäämään! Ei se sinällään lepoa ole - vaikka äidin työpaikalle menenkin, pistänkö äidin tekemäön työni haha - mutta niin erilaista hommaa mitä kotona kolmen lapsen kanssa saa tehdä. Kivaa vaihtelua ja vaihtelu piristää kovasti!

Nyt Red Bull tölkki alkaa olemaan tyhjä ja auton ilmastointi on nihkeän kesäpäivän tukaluuden taltuttanut, joten olo om jo vähän pirteämpi. Muutamaksi tunniksi mökille ja sitten on tämäkin päivä paketissa.

Väsynyt, mutta onnellinen kolmen tytön äiti toivottaa kaikille ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Kiva, että pääset erilaiseen puuhaan. Pienten lasten vanhempana töissä oleminen on kyllä ihan erilaista. Minusta parasta bonusta oli se, että sai käydä vessassa ovi kiinni.
    Itsekin olen joskus äitisi työpaikalla ollut töissä.

    VastaaPoista
  2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. heinäkuuta 2018 klo 19.12

    Siellä on ihanaa olla töissä! :) ja,Jep, niin luksusta käydä ovi kiinni vessassa :p

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.