keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Tämän päivän suunnitelmat: Putsata korvatIstuin lattialla aamukahvi kourassa leikkimässä Ilonan kanssa. Mietin mikä päivä mahtaisi olla ja mitä me tänään tekisimme. Isommat tytöt katsoivat ryhmä hautaa, kuten itse asian ilmaisevat. Tajusin ettei meillä ole mitään suunnitelmia täksi päiväsi. Mitä me tänään tekisimme? No ainakin korvat pitäisi putsata koko jengiltä.

Naurahdin ajatusta. Päivän suunnitelmana putsata korvat. Ihanaa olla lomalla vailla suunnitelmia!

Kun äitiysloman päälle lisää vielä nämä upeat kesäilmat, on kuin olisi lomalla lomasta. Me olemme nauttineet uimisesta ja siitä, ettei ole pakko mennä mihinkään ja päivän suunnitelmat voi tehdä vasta aamulla!

Oikeasti korvien putsaamisen lisäksi ajattelin hakea lapsille uuden uima-altaan ja ehkä lähden metsästämään aurinkovarjoa terassille. Illalla pyysin kaverini yhdelle viinilasilliselle kanssani meidän terassille, sound like a good plan!

Juoksukoulussakin on tänään vapaapäivä. Voin kertoa, että nämä helteet ovat oikeasti tehneet juoksemisen aika haastavaksi! Vaikka yritän joka aamu lähteä mahdollisimman aikaisin lenkille, niin ennen kymmentä on jo tukalan kuuma juosta! Mutta en valita, kohta on taas syksy ja sade!

Olen myös ottanut heinäkuun ajan tämän koneella istumisen rennosti. Eipä kyllä minulla siitä ikinä mitään paineita olekkaan ollut niin kauheasti., mutta nyt heinäkuun ajan olen ollut kyttäämättä kävijälukuja. Varsinkin, kun kesäkuukauden ja upeat ilmat näkyvät heti blogin analytiikassa! Mikä on hyvä, ihanaa kun ihmiset nauttivat näistä ilmoista ilman nettiä!

Blogimuuttoon on muuten tänään tasan kuukausi, tässä muistutukseksi uusi osoite!

Ihana heinäkuu. Ihana kesä. Ethän lopu vielä pitkään aikaan?2 kommenttia

  1. Mun juoksukoulu odottaa aloittamista. Kato, ettei olis näin kuuma...
    Riskinsä siinäkin, ettei sitten olis jo kylmä tai vesisade.

    VastaaPoista
  2. Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.30. heinäkuuta 2018 klo 19.06

    Hei toi on kyllä niin totta :D tänään helle,huomenna mahdollisesti räntäsadetta ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.