lauantai 18. elokuuta 2018

Babyshower lahja: Äidin oma kirja
Viime viikonloppuna vietettiin siskoni babyshowereita. Ihan pian minusta tulee ensimmäistä kertaa täti, ihan uskomatonta! Keräsimme porukalla lahjakassan jonka kanssa ostimme hänelle yhteislahjan, mm. hänen kaverinsa teki unipesän ja teimme vaippakakun joka sisälsi hoitotarvikkeita. Yhteislahjan lisäksi halusin antaa hänelle vielä jotain vähän henkilökohtaisempaa. Olen useasti saanut siskoltani lahjaksi jotain omatekemään, joten halusin myös ihan itse tehdä hänelle jotain. Siitä lähti idea äitikirjasta.

Äitikirja on kuin vauvakirja, mutta äidille. Mitä sinä haluaisit muistaa ensihetkistäsi äitinä? Millaisia tunteita äitiys herättää? Keräsin ideoita myös täältä blogini puolelta. Mitä minä olen kirjannut ylös ja mitkä näistä kirjoituksista ovat minulle henkilökohtaisesti tärkeitä?

Kirjasta tuli kiva, vaikka itse sanonkin. Sinne jäi myös paljon tyhjiä sivuja, jotka hän saa ihan itse täyttää miten haluaa. Autoin vain vähän alkuun. Kirjassa oli esimerkiksi kohta synnytyskertomukselle (myös isän versiolle!), ensimmäiselle vuodelle äitinä, ensimmäiselle työpäivälle äitiysloman jälkeen ja äitiyden tuomien tunteiden kirjaamista varten. Ja raskausasioiden muistelua tietenkin! 

Kirja oli Tokmannilta, teksti Puuilon dynolla tehty. Hinnaksi tuli ehkä viisi euroa jos sitäkään. Aikaa ja mielikuvitusta se hivenen vaati, mutta iltaisin oli kerrankin kiva tehdä jotain muuta kuin Netflixiä ja somea! 

Ota koppi ideasta, siskoni ainakin tykkäsi lahjastaan todella paljon! 

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.