keskiviikko 1. elokuuta 2018

Kesäpäivä Zoolandiassa!
Me vietettiin viime viikolla helteinen ja ihana päivä tyttöjen ja mamman kanssa Zoolandiassa!

Viime käynnistä oli aikaa ja fiilis oli aika nostalginen. Olen tosiaan kotoisin Liedon asemalta, ihan Zoolandian "naapurista" joten lapsena olen käynyt siellä aika usein. Paikka oli muuttunut paljonkin, mutta silti niitä samoja vanhoja juttuja oli mitä muistin omasta lapsuudestani.

Sen verran täytyy sanoa, että eläimiä en lähtisi Zoolandiaan katsomaan. Kyllähän niitä toki siellä oli, mutta paikan nimi hieman hämää ja eläintarhasta on muuttunut vuosien mittaan enemmänkin puuhapaikka, kuin eläintarha. Mutta tekemistä meidän tytöille riitti koko päiväksi! Olimme 10-14:30 Zoolandiassa, mutta pidemmäksikin aikaa olisi riittänyt touhua! Hellepäivä vain hieman veroitti meidän lasten ja aikuisten jaksamista, vaikkakin lapsille löytyi muutamakin oikein virkistävä uima-allas!

Meidän tytöille, 3 & melkein 5 v riitti touhua tosi hyvin, mutta muutaman vuoden päästä vielä enemmän. Jonkun verran oli laitteita ja tekemistä, jonne ihan näin pienet ei vielä päässeet. Eli koko perheelle löytyy varmasti kivaa puuhaa Zoolandiasta! Hintaa lipulla oli muistaakseni (mamma nääs maksoi) 21,90 per nokka ja seuraavan päivän ranneke olisi ollut 6 euroa, jos olisi halunnut kahdeksi päiväksi mennä.

Tytöt tykkäsivät paikasta ihan älyttömästi eivätkä olisi halunneet lähteä sieltä ollenkaan pois. Itse tykkäsin kyllä myös, Zoolandiaa ei ole rakennettu ihan täyteen ja tuntuu, että vaikka ihmisiä oli aika paljon niin kyllä he sinne hukkuivat!

Paikan ruuasta en valitettavasti osaa sanoa mitään, me ostettiin vain jäätelöt ja muuten mentiin omilla eväillä.

Mutta suosittelen ehdottomasti! Kivaa vaihtelua muumimaailmalle jos ei täältä Turun seudulta ei kauemmaksi jaksa lähteä!

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.