lauantai 25. elokuuta 2018

Raskauskuvaus maalaismaisemissa


Elämäni ensimmäiset raskauskuvaukset joiden kohteena oli joku muu kuin minä, mahani sekä kaukolaukaisin. Olen ohimennen maininnutkin täällä blogin puolella, että minusta tulee ensimmäistä kertaa täti tänä syksynä. Itse asiassa hetkenä minä hyvänsä. Täysiaikaisuus on saavutettu, mutta tsemppaavana siskona olen sanonut, että ainakin neljä viikkoa vielä. Koko rahan edestä, eikö vain!

Olen pikkuhiljaa kiinnostunut enemmän valokuvauksesta ja opetellut kameran säätöjä sekä muokkausta, jotta löytäisin sitä omaa tyyliä. Joku kurssikin valokuvauksen parissa kutkuttaisi, mutta koska kuvaan vain tänne blogin puolelle ja omaksi - sekä tuttujen - iloksi, saa se odottaa vähän rauhallisempaa elämäntilannetta. Ja kai tämäkin on asia jonka oppii parhaiten tekemällä sekä keskittymällä. Vaikka vuosia olen omistanut kunnon kameran sekä muutaman objektiivin, niin vasta hetki sitten vaihdoin automaattiasetukset puoliautomaatteihin ja lueskelin mitä ihmettä tarkoittaa aukot, isot ja niin edelleen.

Huomenna jatketaan kuvausten parissa. Odottajan eli siskoni mielessä on kuulemma kasapäin erilaisia ideoita ja vaatteita. Nämä kuvat otettiin äitini pihalla maalaismaisemissa. Muokkaukset tein ihan kännykkäsovellus snapseedin avulla!

3 kommenttia

 1. Oi, ihanat kuvat.♥ Täällä niin toivon, että joskus saan itse olla täti ja pääsisin kuvaamaan siskoni odotusta.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia!
  Asu sopii hyvin ympäristöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) olen kyllä samaa mieltä, tuli kivoja kuvia kun asut sopivat niin hyvin ! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.