torstai 23. elokuuta 2018

Tuotetorstai: Joe Blascon 60 euron meikkivoide, koko rahan arvoinen.

Tuotetorstai on uusi postaussarja joka ilmestyy blogissa torstaisin. Tuote torstaissa esitellään minun ja meidän perheen luottotuotteita, hyviä hankintoja ja kokemuksia. Vauvatarvikkeista kosmetiikkaan ja siivoustarvikkeista vaatteisiin. Minä olen aina ollut huono kosmetiikkaosastolla. Teen mielihaluhankintoja ja kosmetiikkakokeiluja, jotka yleensä päätyvät siihen, että hankitut tuotteet makaavat kaapin perukoilla. Olen ihan markettikosmetiikan kuluttaja, ja kallein hankintani on ollut parinkympin meikkipuuteri. Siksi tekikin pahaa lähteä kokeilemaan kehuttua, mutta aika hintavaa Joe Blascon meikkivoidetta.

Kesällä kaipasin jotain kevyttä mutta peittävää. Tuote ei saisi sisältää hajusteita, koska herkät kasvoni ei niitä kestä, iho kuivuu hajusteista. Halusin peittävyyttä, koska naamatauluni on punainen couperosan takia.

Meikkivoide kuulemma on helppo ja nopea levittää. Pieni määrä riittää, joten 60 euron kerta hinta ei ole paha, koska purkista pitäisi riittää melkein vuodeksi. Jos joka päivä meikkaisi. Kuuluu allergia-portaaliin. Pysyy hyvin ja on kevyt iholla. Ja kuitenkin hyvin peittävä. Aikamoisia lupauksia eikö?


Kuvissa toinen puoli kasvoista on meikattu meikkivoiteella ja toinen ei. Eikö peitäkkin aika hyvin? Ja meikkivoidetta on oikeasti todella vähän, eli runsas pigmentti ei ole mitään huhupuhetta!

Suuria lupauksia kyllä, mutta voin todeta, että jokainen niistä pitää paikkansa näin parin kuukauden käytön jälkeen. Todellakin nopea levittää - arjessa ei kaipaa edes puuteria - , vaikka tuotetta on käytetty purkista ei se juurikaan näy eli kyllä on riittoisaa, ihoni ei ole reagoinut ja punakka couperosa menee todella loistavasti piiloon. Silti olo tai lopputulos ei ole "pakkelimainen" tai tönkkö. Meikkivoide pysyy hyvin ja sen poistaminen kookosöljyn avulla sujuu helposti. Juttujen mukaan ilmeisesti juurikin meikkivoiteen poistaminen voi olla ongelmallista ellei ole kunnon putsaria. Kookosöljy toimii paremmin kuin hyvin!

Että suosittelen. Ehdottomasti. Olen aivan rakastunut ja tämä tuote on tullut jäädäkseen. Ostin omani Sokokselta koska halusin myyjältä kunnon avun oikean sävyn valitsemiseen, mutta netistä saa 20 euroa edullisemmin esim täältä. Aion itse tilata tuolta, kunhan tämä joskus loppuu. Kun nyt oikean sävynkin tiedän!

Oikeasti paras kosmetiikkahankintani ikinä. Kahta en vaihda ja toinen niistä on Turun sinappi, kuului vanha mainoslause. Olkoon tämä sitten se toinen!


8 kommenttia

 1. Tuotetorstai on yhdyssana :)

  VastaaPoista
 2. Mitä sävyä käytät? Vaikuttaa tosi hyvälle!!

  VastaaPoista
 3. Mika savy sulla? kaytatko kuivaa vai kosteaa beauty blenderia?

  VastaaPoista
 4. Voisin kokeilla tätä. Mulla ongelma, että meikkivoide lähtee melkeen heti poskilta pakenemaan. Olen käyttänyt aiemmin urban decayta ja macia. Kiitos vinkistä Laura. Plussaa laadukkaista kuvista. Hyvä postaus. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä ei kyllä hevillä pakene vaikka vähän nukkuisi päkkäreitä ja sen sellaisia välillä... :D ja ole hyvä, kiitos kaunis kehuista!<3

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.