sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Lastenhuoneen uusi sisustus: pupua ja pinkkiä!

Kaupallinen yhteistyö JollyroomPakko myöntää, että eihän meillä ollut lastenhuoneessa juuri sisustusta. Pieniä hankintoja - kuten tauluja - olemme tehneet uuden kotimme lastenhuoneeseen, mutta muuten olen vain junnannut suunnitelmieni kanssa paikoillaan ja pähkäillyt mistä lähtisi liikkeelle. En siis miettinyt kahdesti lähtisinkö yhteistyöhön, kun Jollyroomin kanssa aloimme suunnittelemaan syksyn yhteistyökuvoita. Vihdoin saisin aikaiseksi tehdä sisustuksesta viihtyisän ja ihanan! 

Asumme siis omakotitalossa jossa on kolme lastenhuonetta. Yhdessä niissä isot tytöt nukkuvat, yksi odottaa vauvan siirtymistä sinne ja yksi toimittaa leikkihuoneen virkaa. Nyt oli aika laittaa tyttöjen leikkihuone kuntoon!

Halusin jotain lapsellista ja tyttömäistä sisustukseen. Jotain sellaista joka kuitenkin hivelisi myös meidän aikuisten silmiä. Halusin sisustaa myös pitkällä tähtäimellä, eli valitsin tuotteita joiden tiedän kelpaavan vuosiksi eteenpäin. Haluan sisustaa niin, ettei heti vuoden päästä tee mieli laittaa kaikkea uusiksi. Ja vaikka itse sanonkin, niin meidän leikkihuoneesta tuli ihan älyttömän kiva! Tiesin heti, että ensimmäisenä haluan tytöille uuden maton. Edellisen maton olen ostanut vuosia sitten ja se ei todellakaan sivele sisustussilmääni enää yhtään. Uudeksi matoksi valikoitui tämä Alice & Foxin vaaleanpunainen ja sievä matto.  Huonetta sisustaessani mietin miten helppoa on, kun talossa on kolme tyttöä! Isommat tytöt ovat tällä hetkellä niin myyty kaikelle pinkille, söpölle ja glitterille. 

Meillä ei myöskään ollut pöytää lastenhuoneessa. Se valitettavasti näkyy muovailuvahan murusina keittiön lattialla ja tussin viiruina valkoisen keittiöpöytämme pinnassa. Halusin siis ehdottomasti jonkun "työtason" lapsille, jossa he voivat toteuttaa taiteellista puoltaan tai vaikka rakentaa legoja. Ei tarvinnut kahdesti miettiä millainen pöytä meille tulisi kun näin Minitude Nordic Usva pöydän sekä pupu tuolit. Juuri täydellinen. Lapsellinen, mutta kuitenkin minun sisustussilmääni miellyttävän neutraali ja kaunis. Minä usein istun lastenhuoneen lattialla vahtimassa perheen pienimmän leikkejä ja tempauksia. Olin siis hivenen itsekäs, kun yhdeksi tuotteeksi valitsin tämän Minituden Jänis säkkituolin.On ihan "hivenen" mukavampi löhötä tässä ja leikkiä lasten kanssa kuin kova lattia. Pakko myöntää, että hyvin usein säkkituoli kuitenkin kulkeutuu olohuoneeseen Pikku kakkosen aikana. Siinä he kaksi istuu sulassa sovussa kylki kyljessä. Pikkusiskon kiipeillessä ja hyppiessä päälle...
Tiesin myös heti haluavani jonkun pienen hyllyn koriste-esineille. Ei yllättänyt, että seinähyllykin löytyi Minituden valikoimasta. Valitsin pöytään ja tuoleihin istuvan värin, eri puun. Hylly kiinnitettiin seinään nahkaremmeillä. Hauska, mutta samalla tarpeeksi neutraali makuuni.

Tykkään, tykkään ihan valtavasti. Vielä kun se pysyisi aina näin siistinä...Heh. 


13 kommenttia

 1. Ihania uusia juttuja 😍 Mä oon intohimoinen sisustaja, niin on aina ihanaa lukea sisustuspostauksia! Ja nimenomaan postauksia tavallisista kodeista, eikä mistään "meillä-on-kaikki-designia-valkoista-ja-kallista"-kodeista :D Miltäköhän toi musta lipasto näyttäisi taulujen alapuolella? Nyt se jää vähän tonne nurkkaan ahdistetuksi, reppana :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki tykkään kyllä sellaisista kotikodeista ! :) ja se on reppana, menossa luultavasti kirppikselle kohta kun ei ole tarvetta :p se itse asiassa oli ensin taulujen alle, mutta huoneesta,tuli ahdas! :)

   Poista
 2. Kovin pienen maton valitsit lattian kokoon nähden.
  On kyllä kiva kun voi sisustaa selkeästi tyttömäiseen tyyliin.
  Itse kun aina pähkäilen eri sukupuolta ja tyyliä edustavien lasteni yhteisen huoneen sisustuksen suhteen...
  Puputuolit on ihanat!
  Ostaisin pikaisesti kolmannenkin, jos niitä ei sit olekaan kun kuopus kaipaisi omaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KKännykän autocorrect teki tepposet... :D mutta siis, enpäs ajatellut että kolme tuolia,totta tosiaan pitäisi olla! :D ja mä vihaan mattoja, tai oikeastaan niiden siivousta jotenmeillä on tosi pieniä mattoja ja tosi vähän ylipäätänsä niitä :p kiitos lattia lämmityksen ja kauniin parketin niillä ei niin tarvetta ole edes! :)

   Poista
 3. Taulut minun makuuni liian korkealla, lasten huoneesta kun kyse. Aivan ihan pöytäryhmä ja matto :) lasten huoneita on mukava sisustella kun nykyään löytyy niin syötävän suloisia tavaroita lapsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ihaniq juttuja on kyllä! :) ja taulut on kyllä nyt liian korkealla, siinä oli ennen leluhylly alla kun ne iskettiin seinään kiinni! :)

   Poista
 4. Ihanat puputuolit ja etenkin säkkituoli!!!! :D

  VastaaPoista
 5. Onpas viehättävät! Pöytäsetti vakavasti harkintaan näiden kuvien jälkeen 😍

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.