torstai 20. syyskuuta 2018

Nyt kaikki imettävät äkkiä Lidliin! Eettinen ja edullinen vaatevalinta.


Nyt äkkiä kaikki imettävät Lidliin. Sinne on tänään tullut myyntiin imetysvaatteita! Ja minä kurvasin heti aamulla hakemaan itselleni imetystopin. Ja olen rakastunut! Pakko varmasti heti huomenna kurvata hakemaan vielä pari.

Imetystoppi on pehmeää puuvillaa. Se on tyköistuvampi ja pidempi malli mitä aikaisemmat henkkamaukan imetystoppini. Joten se istuu paljon paremmin vaatteiden alle. Minulla nimittäin on melkein aina vaatteiden alla imetystoppi, näin pärjään ilman sen suurempia imetysvaatehankintoja.

Ja hinta. Se on vaivaiset 5,99 kappale. Todella edullinen jos vertaa esimerkiksi näihin henkkamaukan imetystoppeihin. Taitavat olla edullisimpia mitä vaatekaupoista saa ja hintaa on 19,90 kahdella kappaleella. Olen aina ollut Lidlin vaatteiden puolestapuhuja ja pitänyt niitä aina todella laadukkaina ottaen huomioon hintalaatusuhteen. Nyt ensimmäistä kertaa bongasin vaatteista myös pienen vihreäpohjaisen merkin.. Se on GOTS -merkki, enkä ole ennen tiennyt mitä se tarkoittaa, joten en ole kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota. Nyt tiedän, kun Mutsi ja Murupullat blogin Ida teki merkistä postauksen. Hän kirjoittaa postauksessaan näin:

Kun sä ostat tuotteen jonka lapussa on GOTS -merkintä, ostat sä tuotteen jossa on käytetty kierrätettyjä kuituja, ekologista puuvillaa, vaatteen koko tuotantoketjun voi jäljittää, vaatteeseen ei ole käytetty myrkyllisiä väriaineita eikä kenellekään tai millekään haitallisia aineita. Vaatteen tekijällä on ollut turvalliset sekä oikeudenmukaiset työolosuhteet, palkka jolla pärjää sekä säädetyt työajat.

Eli halvalla voi saada hyvää. Halpa vaate ei aina tarkoita kiinan lapsityövoimaa tai myrkyllisiä kemikaaleja. Hyvä Lidl! 6 kommenttia

 1. Itse en koskaan oppinut käyttämään imetysliivejä tai -vaatteita.
  Mutta Lidlin vaatteita onneksi osaan käyttää ;)

  VastaaPoista
 2. Mainoksessa oli maininta että liivinsuojan saisi jotenkin kiinnitettyä, miten se toimii? Vai muistanko väärin?🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäen kyllä tiedä! Ei näissä näytä olevan mitään sellaista, tai en ainakaan tajua :D

   Poista
 3. Mä olen niin onnellinen että myös Lidl myy eettisesti vastuullisia (ja ihania) vaatteita joihin meillä peruspulliaisilla on varaa <3

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.