torstai 13. syyskuuta 2018

Tuotetorstai: 20 euron rintapumppu!Tuotetorstai on postaussarja joka ilmestyy blogissa torstaisin. Tuotetorstaissa esitellään minun ja meidän perheen luottotuotteita, hyviä hankintoja ja kokemuksia. Vauvatarvikkeista kosmetiikkaan ja siivoustarvikkeista vaatteisiin. Muut tuotetorstain postaukset löytyy tägin tuotetorstai alta! 

Imetystä on takana 8,5 kuukautta. Rakastan imetystä ja rakastan sen tuomaa läheisyyttä vauvan kanssa. Mutta rakastan myös omaa aikaa aina silloin tällöin. Sen takia meillä käytetään tarvittaessa myös tuttipulloa. Koska käyttökerrat ovat harvassa, en halua riskeerata teräsvatsaisen vauvamme hyvinvointia ja laittaa tuttipulloon korviketta. Ja onhan rintamaito sitä parasta sekä ilmaista. Ainut ongelma on vain se, että en meinaa saada sitä maitoa ulos tissistä.

Onneksi löysin tämän 20 euron rintapumpun! (Tarkka  hinta esim täällä on 22,90! )

Halpa! Niin halpa - muihin rintapumppuihin verrattuna - ja oikeasti todella hyvä.

Rintapumppu toimii alipaineen avulla. Parasta pumpussa on ehkä se, että se on äänetön. Nimittäin vauvaamme kiinnostaa tällä hetkellä kaikki muu kuin imetys ja toisen rintapumppuni hurina kiinnostaa vauvaa niin ettei imetyksestä tule mitään.

Pumppu laitetaan rinnalle. Puristetaan hieman alhaalta jotta saadaan alipaine aikaiseksi ja sitten vain annetaan olla. Maito valuu sinne itsestään! Kätevää eikö? Parhaiten minulta valuu pumppuun maitoa, kun imetän toisesta rinnasta. Sanoisin siis ehkä pumppua alipaine maidonkerääjäksi, pumppu on nimittäin hieman hämäävä sana koska eihän se pumppaa maitoa ulos rinnasta. Rintapumppu on siis kuin maidonkerääjä, mutta alipaineen takia paljon tehokkaampi.

Pumpulla ei saa ihan niin suurta annosta kerralla mitä pumppaavalla rintapumpulla - jos sellaiselle heruu -, mutta kun kerää päivän aikana useammalta imetyskerralta sen verran mitä helpolla tulee, saa siitä jo hyvin yhden annoksen pakkaseen.

Tämä on myös kätevämpi kuin tavallinen pumppu koska tässä on vain yksi osa. Ei johtoja, ei pattereita eikä sähköä. Eikä minun tarvitse oikeastaan edes tehdä mitään kun maitoa vain valuu pumppuun.

Niin helppo ja halpa.


2 kommenttia

 1. Hei vau, miksen mä oo kuullut tästä?? :O nokkela vehje!! :)

  T. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä nokkela! Ja hei miksi mäkin kuulin tästä vasta nyt kolmannen kohdalla!? :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.