torstai 6. syyskuuta 2018

Tuotetorstai: Lidlin sheiveri!

Tuotetorstai on postaussarja joka ilmestyy blogissa torstaisin. Tuotetorstaissa esitellään minun ja meidän perheen luottotuotteita, hyviä hankintoja ja kokemuksia. Vauvatarvikkeista kosmetiikkaan ja siivoustarvikkeista vaatteisiin. 

Lidlin kosmetiikkaosasto on kehuttu. Minä tein sieltä löydön tuossa jokin aika sitten jota en varmasti vaihda mihinkään muuhun. Nimittäin Lidlin sheiverit, parasta!

Valitettavasti itse sheiverin ostaimisesta on aikaa, joten en muista koko paketin hintaa. Olisiko ollut kuitenkin jossain viiden euron paikkeilla? Eli todella edullinen. Vaihtopää - joita paketissa tulee kolme - on myös naurettavan halpa, se maksaa myös siinä viiden euron paikkeilla. Jos vertaa esimerkiksi Venukseen, jonka halvin vaihtoterä on kappalehinnaltaan 3,64 euroa Foodien sivuilla.

No onko Lidlin sheiveri sitten hyvä? No on. Niin hyvä kuin kaupan sheiverit voi olla. Höylä kuin höylä niin olen joskus kiireessä saanut haavan aikaiseksi. Plussa puoli edullisemmassa sheiverissä on se, että sen terää tulee todellakin vaihdettua useammin, kun uusi paketillinen ei maksa maltaita.

Miinus on se, etten ole aivan varma onko sheiverit ja vaihtoterät aina valikoimassa. Kun olin ostanut itse sheverin, meni pari kertaa etten löytänyt teriä ollenkaan. Sitten löysin ja ne kuului eri settiin, mutta nou hätä! Ne sopivat samaan varteen ihan samalla tavalla kuin se kallis Venus.

Postaussarjassa on tulossa muitakin tuotteita Lidlin kosmetiikkaosastolta. Onko sinulla joku ehdoton "Lidl lemppari" ?
7 kommenttia

 1. Nää on ihan parhaita! 😍 Vuosia jo käyttäny ja toivottavasti ei poistu valikoimista koskaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! ai näitä on ollut niin kauan!! Ja minä en ole tiennyt ja tuhlannut rahani venukseen… :D

   Poista
 2. Lidlin suklaavanukas 😋😋 iso purkki ja edullinen! Samoin se kasvorasva on hyvää ja edullista 😊

  VastaaPoista
 3. Jalkarasva (urea), sos käsirasva ja yövoide kasvoille.
  Meikkivoide ja kasvojen puhdistus liinat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi sos mulla onkin käytössä, ihan parasta! :) täytyy kokeilla kyllä jalkarasaa seuraavaksi! :)

   Poista
 4. Marketeista saa nykyisin paljon kaikkea ja he kehittää tuotteitaan myös jatkuvasti. Itse pyrin ostamaan kaiken mahdollisen samasta paikkaa ihan ajankäytön takia. Lapsien kanssa kun ei kiinnosta lähteä useampaa kauppaa koluamaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.