sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Automatkat lasten kanssa. Itkisin jos ei naurattaisi

Kun kyselin raskausaikana muilta vanhemmilta vinkkejä millaiseen autoon mahtuisi kaksi turvaistuinta ja kaukaloa, yksi vinkki iskostui päähäni. Ehkä siksi, että se osoittautui täydelliseksi, vaikka en sitä noudattanut.

Nimittäin seitsemänpaikkainen auto. Ja vaan ja ainoastaan siksi,että jokaiselle riville yksi lapsi. Katsos kun näin he eivät voi tapella.

Äitiiiii, toi koskee mun tuoliin. Äitiii, toi kiusaa. Äitii toi laulaa. Häh häh häh, sä et nähnytkääm ikkunasta tota mitä mä!!!!! Kuulostaako tutulta?

Perjantaina oli taas automatka, kun teki mieli itkeä mutta päädyin kuitenkin nauramaan. Olihan se jollain kierolla tavalla hauskaa. Juuri sellainen lapsettomien sinkkujen mielikauhukuva lapsiperheen automatkasta. Instastoryani seuraavat tästä kuulikin jo. (Kannattaa ottaa seurantaan jos arkirealismi lapsiperheestä kiinnostaa! Saatan joskus siellä vähän avautua..)

Yksi huusi kurkku suorana takapenkillä. Toinen lauloi kurkku suorana takapenkillä Antti Tuiskun swäg biisiä, jotta kiljukaula rauhottuisi. Kolmas hoilasi etupenkillä ratiritirallaa repeatilla kerta toisensa jälkeen. Aikaimoinen dancemix ettenkö sanoisi.

Luulin, että olisin päiväkodissa työskennellessäni saanut hyvän siedätyksen meteliin, mutta kieltämättä tuolloin teki mieli pysäyttää auto ja painua hetkeksi hiljaiselle pellolle seisomaan. Yksin.

Toisaalta ketäpä tässä muutakaan syyttäisi kuin itseään. Äitinsä tyttöjä, suvuun naisiin tullut. Eli ei todellakaan mitään hiljaisia olentoja ollenkaan.

Ja vaikka usein autossa tapellaan ja huudetaan, niin kyllä joskus siellä tulee kustelleeksi myös aikamoisia helmiä lasten kanssa. Hauskoja, hulvattomia ja jopa kiperiäkin juttuja.

Niin tai siis olen kuullut, että automatkat saattavat olla tällaisia raivokaaoksia. Ei siis meidän perheessä ja ei meidän lapset...Kröhöm.


2 kommenttia

  1. Kuulostaa tutulta! 😊 Vaikka meidän takapenkiltä löytyy vain kaksi tyttöä (keskellä vapaa paikka) silti aika lailla sama meno, toisinaan itkettää, toisinaan naurattaa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä mun autossa kaukalo on etupenkillä (tai toinen isommista, ettei voi tapella :D) vaan silti vaikka on keskipaikka vapaana saavat he tappelun aikaiseksi :D:D:D

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.