maanantai 22. lokakuuta 2018

Lenkkitossut suoraan taivaasta


Kyllä vaan se on niin, että ei ne ihmiset väärässä olleet, kun sanoivat että kunnon juoksukenkiin kannattaa panostaa. Toki mitkä kenellekin on hyvät, olemmehan kaikki erilaisia. Mutta kävin viime viikolla hakemassa itselleni kunnon lenkkarit, sellaiset oikein kehutut ja pehmeät. Ja ne ovat kyllä kuin suoraan taivaasta! Hei, hei polvivaivat.

Okei ei ihan heihei, mutta ehdottomasti vähemmän tuntuu juokseminen nyt polvissa, kun vanhojen lenkkareiden kanssa. Tänään juoksin reilu viiden kilsan lenkin ja polvet eivät kipeytyneet. Ihan mahtavaa! Tuskin ne vaivat tähän nyt kuitenkaan kokonaan loppuvat, mutta vahvasti uskon, että ainakin harventuvat ja lieventyvät.

Olen saanut muutaman vinkin käydä fyssarin luona tarkistuttamassa jalat ja saamassa hyviä jumppavinkkejä niiden paranteluun. Ehdottomasti varteenotettava idea jonka aion toteuttaa. Jahka löydän jostain suosituksia ja kokemuksia kenelle täällä Turun seudulla kannattaa painella. Ja tietysti se hinta siinä mietityttää, mutta omaan hyvinvointiin kyllä kannattaa panostaa. Kuten kengistä huomasin...Vaikka ei ne edellisetkään mitkään kaupan halvimmat olleet. 

Kyllähän se hinta hieman kirpaisi, vaikka -25% niistä sainkin. Heittämällä voin silti väittää näiden olleen elämäni kalleimmat kengät. Eikä nyt kuitenkaan mistään sadoista puhuta, mutta kun katsos meikäläinen ei mikään himoshoppaileva kenkäfriikki olekaan. Pihi, se minä olen. Mitä ainakin omiin hankintoihin ja haluihin tulee.

Nyt on taas vähän parempi fiilis lähteä lenkille. Tosin katsotaan miten tämän viikon lenkkien käy, aivastuttaa ja nenää kutisuttaa sen verran, että taitaa olla lenssu iskemässä. Äitinä sairastaminen on ihanaa (NOT) joten nyt teetä ja hunajaa naamariin ja nenäkannu lähettyville. 

Ihanaa uutta viikkoa kaikille, toivottavasti teillä se ei ole räkäinen!3 kommenttia

 1. Niin, miksi lapsilla on ”aina” kalliimmat ulkovaatteet kuin vanhemmillaan? Ja kengät myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! Älä muuta sano!!! :D miten se pnkin niin vaikeaa hankkia itselleen edes vähän jotain kalliimpaa!?

   Poista
 2. Kiitos kenkävinkistä! Itsellä on ollut paljon polvivaivoja, mikä on tehnyt lenkkeilystä haastavaa. Päätin hakea apua polvivaivoihin fysioterapeutilta ja hänkin sanoi hyvien juoksukenkien olevan tärkeä osa vaatekaappia kun tykkää lenkkeillä. Omani ovat jo niin vahat, että pitänee lähetä kenkäkauppaan!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.