torstai 4. lokakuuta 2018

Tuotetorstai: Proteiinipuuro!Puuro. Arkiaamujen aatelia, mutta ei niin täyttävää. Vaikka niin usein väitetään. Itse ainakin koen, että puuron jälkeen maksimissaan kaksi tuntia ja sitten vatsa taas kurnii. Kunnes löysin eräästä lastenruokakirjasta (muistaakseni se Pipsa Hurmerinnan kirjoittama Pipsan keittokirja pienille ihmisille) tämän reseptin. Nyt törmäsin taas reseptiin nimellä proteiinipuuro ja tajusin, että hei. Tämähän kaiken protskubuumin keskellä on nyt oikein loistava vinkki aamupalaksi. Ja vieläpä täysin luonnollinen valinta.

Eli kaikessa yksinkertaisuudessaan: keitä puuro normaaliin tapaan. Lisää aivan loppuvaiheessa joukkoon yksi raaka kananmuna ja sekoita. Valmis!

Kananmuna kypsyy hyvin kuuman puuron joukkoon. Lisukkeeksi voi lisätä vielä vaikka raejuustoa jos haluaa vieläkin tuhdimman aamupalan.

Ja kananmuna ei maistu puuron joukossa miltään. Ainakaan omasta mielestäni. Varsinkaan kun joukkoon laittaa vielä muita lisukkeita on puuro kuin puuroa, mutta täyttävämpää. Kananmuna antaa puuroon vähän sellaisen kermaisen lisän.

Ja tosiaan sopii myös täyttäväksi iltapalaksi perheen pienimmille!2 kommenttia

  1. Kananmuna kannattaa ehdottomasti rikkoa joukkoon myös perunamuussia valmistaessaan, ihan siinä loppusuoralla. Tulee parasta muussia ikinä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.