tiistai 20. marraskuuta 2018

DIY hulvaton joulukalenteri vaikkapa puolisolle!


Kaikki lähti rölli vitseistä. Tiedätkö miksi röllin vene upposi? No siitä puuttui tilipitappi. Miksi sitten rölli hukkui? Siltä loppui hilipihappi! Entä miksi röllin konfirmaatio epäonnistui? Paikalla ei ollut tilipitappirippipappi.

Nauraa räkätin aivan liian kauan, eikä mieheni oikein ymmärtänyt huumoriani. Ei ymmärrä läheskään aina ja silti vain pommitan häntä huonilla vitseillä esimerkiksi kesken työpäivän, kun sellainen kohdalle sattuu. Siitä se ajatus sitten lähti, kun väkersin lapsille joulukalenteria ja mietin, ettei minulla ja miehellä ole kalenteria ollenkaan. Minulla ei ole vieläkään, mutta mieheni sai minulta tämän upean kalenterin jonka nimesin Hulvattomuuksia horisontissa - joulukalenteriksi. Koska Taika Pasi, niin hauska!!!

Lyhykäisyydessään, yksinkertaisuudessaan ja helppoudessaan kalenteri sisältää siis toinen toistaan hulvattomampaa - huonompaa - puujalkavitsiä. 24 luukkua. 24 aamua, kun armas puolisoni saa miettiä miten kajahtanut hänen naisensa on. Koska ei kerrota muille, mutta jestas minä nauroin kalenteria tehdessäni! Mitä huonompi, sitä hauskempi!

Eikä hätä ole tämän näköinen, nimittäin tekin pääsette nauttimaan näistä loistavista vitseistä Instagramin puolella! Joulukuun ajan joka ikinen päivä ilmestyy Instastoryyn päivän luukun alta paljastuva vitsi!

Hulvatonta joulun odotusta kaikille!
2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.