perjantai 23. marraskuuta 2018

Huomenna tämä äiti on niin viihteellä

Aikamoinen viikko takana. Koko perheen läpi käynyt vatsatauti alkaa onneksi olla ohi, mutta verottihan se koko viikon yöunia aika tavalla. Nyt Ilona vauvamme tekee hampaita joten...Onneksi viime yö oli ihan ok joka tapauksessa.

Ja onneksi huomenna tämä äiti vetäisee tennareiden nauhat kireälle, punaa huuliin ja lähtee valkkaripullo kainalossa tämän talven ensimmäisiin pikkujouluihin. Enkä kyllä ajatellut huomenna himmailla yhtään, olen niin ansainnut kunnon tuuletusillan.

Meillä on ihana porukka amisaikaisia ja vanhempiakin ystäviä joiden kanssa juhlimme pikkujouluja joka vuosi. Tämä on ensimmäinen vuosi pitkään aikaan kun kukaan ei ole raskaana tai pienen tissivauvan äiti. Voi jestas meille tulee kiva ilta. Kiva ja kostea..

Menemme ensin yhden ystävän luo jossa meitä odottaa yllätysmenu. Joskus olemme käyneet ravintolassa, mutta olemme tulleet parina vuotena siihen tulokseen, että on ihanaa olla rauhassa jonkun luona ja tehdä itse ruoat. Saamme olla rauhassa ja pakko myöntää että ajatuksena on myös se että meistä lähtee kyllä porukassa ääntä. Joten saamme mölytä rauhassa.

Ihan parasta. Olisipa jo huominen! En malta odottaa!
Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.