lauantai 3. marraskuuta 2018

Ihan tavallisia kuulumisia koko postauksen verranHyvää huomenta maailma! Meidän kymmenkuinen herätyskellomme pärähti päälle tänään 6:15 ja oli aika aloittaa viikonloppu.

Niin tosiaan, meidän perheen vauva täytti viikko sitten 10 kuukautta! Kliseisesti mihin tämä aika menee ja niin edelleen. Parin kuukauden päästä meidän perheessä ei ole enää vauvaa, vaan taapero! Hurjaa!

Kymmenkuinen on aika kerkeävä, ehtivä ja kaiken tuhoava tapaus. Naureskelenkin, että hänen päässään varmasti pyörii sana tuhoa, tuhoa ja tuhoa. Hän on jo niin omanlaisensa ihminen. Iloinen, vahvatahtoinen, pieni höpöttelijä. Päivä päivältä vähemmän vauva ja enemmän taapero. Sanoja tulee jo äiti sekä tiss eli tissi.Kirjoittelin jokin aika sitten lapsemme migreenistä ja asia on mennyt sen verran eteenpäin, että eilen tuli kutsu neurologin vastaanotolle. Neuvolalääkärissä käytiin ja vaikka migreeni on aika selvä tapaus eikä huolta suuremmasta, niin näin pienen lapsen ollessa kyseessä asia tutkitaan kunnolla. Mikä on kyllä ihanaa! Aikamme on joulukuussa, joten pieni tovi vielä odotellaan.

Meidän arki rullaa oikein sujuvasti ja tavanomaisesti eteenpäin. On kerhoja, neuvoloita ja hammaslääkäreitä. Ihan siis tavallista lapsiperheen arkea. Joulua jo kovin odotellaan me kaikki ja tytöt ovatkin jo pari lelulehteä saksineet joulupukille.

Yöt tuntuvat taas vähän rauhoittuneen joten omakin olo on vähän pirtsakampi. Syksyn pimeys kyllä painaa vähän päälle, mutta koitan mahdollisimman paljon keskittyä kaikkeen positiiviseen ja nauttia niin sanotusta hyggeilystä. Huomasin eilen autoillessani, että eihän kaikki värikkäät lehdet ole vielä edes maassa. Johtuuko lämpimästä syksystä vai olenko vain unohtanut, että marraskuussakin on vielä paljon lehtiä puissa?

Hoitovapaa on lähtenyt hyvin käyntiin töiden osalta ja loppuvuosi on taloudellisesti taputeltu jo osaltani. Kiitos blogihommien! Marraskuussa olen menossa erääseen perhemessutapahtumaan myös puhujavieraaksi, todella jännittävää! Noin muutenkin blogi- ja somejutut maistuu tällä hetkellä erityisen hyvältä. Irtisanoutuminen Kaksplussalta oli ehdottomasti hyvä päätös ja homma sai sitä kaivattua paloa ja rentoutta joka taasen näyttäytyy inspiksenä!

Tämän päivän pyhitän perheelleni ja yritän mahdollisimman vähän roikkua sähköpostin ja somen kimpussa. Sen verran teidän kannattaa Instagramin puolella käydä, että siellä on käynnissä arvonta jossa voi voittaa 150 euron lahjakortin! Klikkaa tästä!
Tänään puistoillaan, luetaan kirjastosta lainattuja prinsessa kirjoja ja katsotaan koko perhe Putousta. Monta peetä mahtuu yhteen ihanaan marraskuiseen lauantaihin!


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.