keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Lapsen kasvua ja kehitystä voi tukea herkullisen helposti! (+Alennuskoodi!)


Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä HappyMe kanssa
Jokainen meistä vanhemmista haluaa lapsilleen parasta. Haluamme tehdä kaikkemme, jotta lapsemme olisivat onnellisia. Jotta he kasvaisivat hyvin ja pysyisivät terveinä. Eräs vanha työkaverini sanoi kerran, että lapsi tarvitsee kolme ärrää kasvaakseen hyvin; rajoja, rakkautta ja ravintoa. Se on aika hyvin sanottu vain mitä? 

Ensimmäiset kaksi ärrää on minun helppo toteuttaa. Kuitenkin viimeinen - eli ravinto - tuottaa välillä vaikeuksia. Ei siksi, että meillä syötäisiin epäterveellisesti. Itseasiassa arkiruokamme on hyvinkin terveellistä, tavallista ja monipuolista kotiruokaa vihanneksineen ja hedelmineen. Vaikeuksia ravinnossa tuottaa se, että aina se tarjoama ravinto ei lapsilleni kelpaa. On jopa viikkoja kestäviä kausia, kun nirsoillaan niin itse ruoalle kuin kasviksille. Yksi lasteni kestoinhokeista tuntuu olevan kala. Se kelpaa hyvin harvoin ja vain tietyssä muodossa. Silloinkin vain jos tähdet ovat kohdallaan. Onneksi on valmisteita joilla pystyy tukemaan lapsen terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa!
Sain tämän kaupallisen yhteistyön myötä meidän lapsille testiin HappyMe Chewable Calamari Omega-3 ravintolisää. Happy Me sisältää paljon lapsille tärkeitä omega-3 rasvahappoja, joita saadaan erilaisista merenelävistä. Meidän lasten herkkuruokiin kun ei kuulu kala, haluamme HappyMe:n avulla varmistaa, että lapsemme saavat tarpeeksi kasvulle ja kehitykselle tarpeellisia omega-3 rasvahappoja. 

Omega-rasvahapoilla on iso merkitys terveyteemme. DHA-rasvahapot ovat lapselle  tärkeitä, koska ne edistävät aivotoimintojen ja näön pysymistä normaalina. * EPA- ja DHA-rasvahapot puolestaan tukevat sydämen normaalia toimintaa. ** HappyMe kapseleihin on lisätty myös D-vitamiinia joka on välttämätön lapsen luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. D-vitamiini myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Aika monta hyvää vaikutusta yhdellä tabletilla? Mikä parasta, tämä tabletti maistuu hedelmäisen hyvälle!

Lisää tietoa tuotteesta ja terveyshyödyistä löytyy HappyMe:n sivuilta.
Nyt varmasti jo osa miettii, että no mitenkäs tämä nyt sitten mukamas eroaa muista markkinoilla olevista valmisteista? No minäpä kerron pari aika hyvääkin syytä, miksi kannattaa valita Happy Me.

1. HappyMe on parempi valinta. Mustekalaa myydään ravintoloihin, mutta siitä jää n. 25% käyttämättä. Calamarine-omega-3-öljy valmistetaan tästä ylijäämästä, joka muuten jäisi hyödyntämättä. 

2. Friend of the Sea ympäristömerkintä. Joka tarkoittaa sitä, että pyyntimenetelmä takaa ettei merenpohjaa tai muita eläimiä vahingoiteta. Se on myös merkki siitä, että tuote on valmistettu kestävän kehityksen periaatteella.

3. Tämä on meille univelkaisille ja unohteleville vanhemmille kuin lottovoitto: HappyMe ei unohdu ikinä ostoslitalta. Koska se tulee suoraan postilaatikkoon! Tilaus toimitetaan kuuden viikon välein niin kauan kuin haluat! Tarvittaessa saa tilattua 2 pakettia kerralla ja toisesta saa 20 % sisarusalennuksen.
Itse vanhempana uskon, että oikeanlaisella ruokavaliolla ja elämäntavoilla pötkii jo aika pitkälle. Mutta lapset ovat lapsia ja ei vain aina ne juuri oikeat ruoat ja elämäntavat maistu. Silloin on hyvä varmistaa erilaisilla ravintolisillä, että lapsesi saa varmasti kaikki tarvittavat rakennus- ja tukiaineet terveelliseen elämään sekä kasvuun. Ja vaikka kalaruokia menisikin se suositeltu kaksi kertaa viikossa, niin siltikin pidän omega-3 niin tärkeänä, että meillä syödään HappyMe tabletteja päivittäin. Ne on hyviä ja ne tekee hyvää! 

Ja hei, tekemällä tilauksen postauksen linkin kautta saat ensimmäisen HappyMe paketin -50% alennuksella!

Meidän lapset muistavat aina aamuisin ottaa herkkuvitamiinit. He kasvavat kuin rikkaruohot ja ovat perusterveitä. Vihannekset ja hedelmät maistuu, paitsi kypsennettyinä. He ovat iloisia ja onnellisia lapsia. Tietävät, että herkkuja ei tule syödä liikaa, mutta joskus on ihan okei herkutella. Kuulostaako tutulta? Ehkä ne kolme ärrää on sittenkin hallussa ihan hyvin!

*Tutkittu vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg:lla DHA:ta päivittäin. 
** Tutkittu vaikutus näköön saavutetaan nauttimalla 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta päivittäin.
Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.