maanantai 26. marraskuuta 2018

Tomaattinen soijakastike, tyhjän jääkaapin pelastaja!

Ketsuppikastikkeenaa se tytöille aluksi myytiin ja hyvin upposi! Tämä on minun bravuurini, kun kauppapäivää laiskuuttani yritän venyttää tai menojen vuoksi ruoka pitää olla nopeasti valmis. Tämä on myös ruoka, jonka ainekset pidän aika kuiva-ainekaapissa hätää varten.


Tarvitset:

1 purkki tomaattimurskaa
1 sipuli
mausteita
vettä
soijarouhetta 

Lisäksi: makaronia, spagettia tai riisiä!

Pilko ja paista sipuli. Kaada joukkoon tomaattimurska, mausteet ja soijarouhetta - itse laitan sitä ehkä n. 1/2-1dl. Anna kiehua niin kauan, että soijarouhe on kypsä eli n. 8 minuuttia! Keitä lisukkeet. Valmis! 

Joukkoon sopii mainiosti myös vaikka kookoskerma, mutta itse kookosvihaajana en sitä käytä. Soijanrouheen tilalla käytän myös välillä linssejä, sopii tosi hyvin!

Lastenraadin mielipide tästä aika uudesta arkiruoasta: Ketsupin kanssa menee oikein hyvin! Tänään tein ruokaa ehkä neljännen kerran soijarouheen kanssa - ennen tein pelkän tomaattiversion - eikä enää edes kukaan ihmetellyt niitä jauhelihan näköisiä klimppejä ketsuppikastikkeessa...Ja meidän melkein 11 kuinen rakastaa tätä! Hän söi tänäänkin varmaan enemmän kuin isosiskot. Siirrän hänelle vain aina kastikkeen sivuun ennen kuin lisään suolaa tai kasvisliemen.


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.