sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Esittelyssä perheemme viimeiset lastenrattaat!

Kaupallinen yhteistyö Britax Römer

Tässä ne nyt sitten ovat, perheemme viimeiset rattaat! Vauvavuosi loppui, mutta ehdottomasti taaperon kanssa tarvitaan vielä rattaita. Koska meillä rattaat ovat paljon päiväuni- ja matkakäytössä, oli aika vaihtaa meidän hivenen isot yhdistelmävaunut vähän pienempiin ja ketterimpiin menopeleihin.

Meidän perheen viimeisiksi rattaisiksi valikoitui Britax römer B-motion 4 plus. Miksi juuri nämä rattaat?Koska en laske itseäni miksikään lastenvaunu hulluksi haluan olla varma valinnastani. En halua "muuten vaan" vaihdella lastemme menopelejä, vaan kun yhdet hankitaan niin niitä käytetään siihen saakka, että käyttötarkoitus muuttuu ja on aika päivittää menopelit. Siksi halusin olla varma, että kun yhdistelmävaunut vaihdetaan rattaisiin, on vaihto se viimeinen. Näiden rattaiden jälkeen ei meidän perheessä rattaita enää ole! 

Valinta oli helppo, kun pääsin kurvailemaan ja testailemaan naapureiden uusia rattaita, jotka tietysti sitten olivat nämä Britaxin B-motion 4 plussat. Hyväksi todettiin, joten en lähtenyt edes kokeilemaan mitään muita lastentarvikeliikkeeseen.
Rattaissa ihastuin niiden ketteryyteen. Ne ovat kevyet olematta kuitenkaan "pilipalit" eli rattaat ovat myös vakaat. Myös ehdottomasti halusin rattaisiin kääntyvät etupyörät, koska meillä rattaat ovat paljon kauppa- ja matkakäytössä. Mitään erityisen suuria pyöriä en etsinyt, meillä ei oikeastaan käytetä vaunuja tai rattaita lenkkeilyyn ollenkaan. Lähipuistoon ja takaisin, muuten ne ovat sisällä tai matkalla mukana. 

Meidän esikoisella ja kuopuksella oli aikoinaan Briot eli nykyiset Britaxit, joten tiesin hintalaadun olevaan paikoillaan. Nyt muutaman kuukauden uskallan jo sanoa olevani todella tyytyväinen meidän valintaan. Nämä ehdottomasti menevät siihen asti, kun meidän perheessä vaunuja tarvitaan. Listasin teille erityiset plussat B-Motion Plussissa:

+ iso tavarakori
+ menee matkarattaista kokonsa, painonsa ja ketteryytensä puolesta, mutta sopii myös ihan päivittäiseen käyttöön. Kuitenkin jos kilometrejä kertyy paljon hiekkatiellä tai lumihangessa, valitsisin rattaisiin isommat maastorenkaat.
+ menee vauvasta siihen saakka, kun rattaita vielä tarvitsee. Eli vaikka me hankittiin nämä vasta nyt, niin olisimme ehdottomasti voineet ostaa nämä jo heti ensimmäisiksi ja ainoiksi rattaiksi. Nimittäin rattaat saa niin makuuasentoon, että sisään saa pehmeän vaunukopan vauvalle. Ja lisävarusteen ansiota myös meidän turvakaukalon saa liitettyä runkoon kiinni. Tätä olisin kaivannut ehdottomasti meidän vauvavuotena. 
+ älyttömän helppo kasata ja taittaa mukaan! Yksi nappula ja yhdellä kädellä nosto. Onnistuu!
+ pitkälle ulottuva kuomu. Lapsi saa hyvän unirauhan ja hämäryyden ilman vaunuverhon kanssa sähläystä.Nämä oli kyllä niin nappivalinta. Jotenkin ihanaa ja samalla niin haikeaa, että näiden rattaiden jälkeen meidän perheessä ei rattaita enää tarvita! Toki nämä rattaat tulevat koristamaan meidän eteistä ainakin vielä 1,5 vuotta. Sen jälkeen todellakin on totuttelemista siinä, mihin ihmeeseen kaikki tavarat ja takit tungetaan ostoksilla tai reissun päällä, hah!


2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.