maanantai 28. tammikuuta 2019

Ajatusten helinää

Uusi viikko ja uudet kuteet sanovat! Me pidettiin viikonloppuna juhlat ystävillemme, joten uudella boostilla uuteen viikkoon, kun sai rentoutua hyvässä seurassa. Univelka lisääntyi, mutta mieli keveni.

Tällä viikolla suunnitelmissa on ottaa rennosti. Tyttöjen kerhopäiviä lukuunottamatta kalenteri on aivan tyhjä. Vaikka meillä ei varsinaisesti ole kovinkaan paljon ohjelmaa, niin välillä on viikkoja, kun tuntuu että koko ajan ollaan menossa. Viime viikko tuntui siltä.

Syksy toi muistutuksen itsestään, kun postilaatikosta tipahti esikouluun ilmoittautuminen. Uskomatonta ajatella, että syksyllä minä olen eskarilaisen äiti. Syksy on muutenkin ollut ajatuksissa, kun olen miettinyt päivähoitoasioita ja omia työkuvoita. Täyttä päivää vai lyhenettyä? Päivähoitohakemukset laitoin jo tammikuun alussa, jotta saisimme paikan vähän pienemmästä päiväkodista.

Katselin haikeana kuvia raskausajalta. Oikeastikko ei enää koskaan? Haikeaa, mutta samalla niin ihanaa. Kun imetys loppuu, olen oikeasti oman kehoni herra. Viimeistä kertaa kaikki tapahtuu imetyksestä hampaiden takia valvottuihin öihin. Väsymyksestä ja huonoista öistä huolimatta unikoulu ei ota alkaakseen. Vaikka väsyttää, niin viimeisen kerran minulla on pieni kainalomatonen. Ehkä me molemmat vielä kaipaamme liikaa läheisyyttä. Pienin askelin, viime yönä herättiin vasta 03:30 ekan kerran.

Minun piti kertoa myös omat kuulumiseni. Mitä minulle kuuluu? Mutta kuten viikonloppuna muutamalle ystävälle vastasin; lapsia, lapsia ja lapsia. Minun elämäni tällä hetkellä on tiivistetysti kotiäitiyttä vain. Olen miettinyt paljon jonkin harrastuksen aloittamista, mutta tuntuu, että aika ei ole oikea. Ehkä sitten, kun meillä nukutaan pääsääntöisesti hyvin.

Sunnuntai aamulla olisin saanut nukkua, kun lapset olivat yökylässä mammalassa. Mutta tottumuksesta heräsin jo ennen yhdeksää eikä uni enää tullut. Onneksi on Greyn Anatomia. Kerrankin, kun saisi nukkua, niin unta ei mukamas riitä.

Nyt laitan puhelimen pois ja menen aamupuuron keittoon. Ihana arki on taas täällä. Lapsivapaan jälkeen se maistuu ihan erityisen hyvältä!


2 kommenttia

 1. Kaunis kuva susta! :)

  Mun pitäis myös ilmoittaa tyttö eskariin. Tänään täytti 6! Hui! Onneksi yks on jo ekalla, ei oo enää kaikki niin uutta ja ihmeellistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 onnea sinne nai jälkikäteen! :) uskon kyllä että seuraavan kanssa kaikki on helpompaa kun ei oo niin uutta enää :p

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.