tiistai 15. tammikuuta 2019

Pienen vaivan jauheliha-perunasoselaatikko!Jauheliha-perunasoselaatikko on arkiruokien aatelia, mutta vie aikaa sekä vaivaa aika paljon. Paitsi, kun hieman oikaisee ja tekee perunasoseen Lidlin pussimuusista! Lidlin siksi, että se vaan on parasta eikä maistu yhtään "pussimuusilta". Jos tiedätte mitä tarkoitan!

Pussimuusi on siitä oiva, että se valmistuu todella nopeasti. Vedenkeittimellä vielä nopeammin! Valmistan myös muusin aina suoraan uunivuokaan joten nopeutensa lisäksi tämä säästää myös tiskin määrää.

Hintakin on ihan älyttömän edullinen; 1,60€ paketti ja paketissa on 4 pussia muusijauhetta! Yhdestä pussista luvataan neljä annosta ja tuohon vuokaan meni kaksi pussia.

Pienen vaivan jauheliha-perunasoselaatikko

Tarvitset

2 pussia pussimuusia ohjeen mukaisesti valmistettuna

1 sipuli

700 g jauhelihaa

2 munaa 

Mausteita oman maun mukaan

(N. 1dl maitoa)

Valmista pussimuusit pakkauksen ohjeiden mukaisesti suoraan uunivuokaan. Pilko ja paista sipuli sekä jauheliha. Mausta jauheliha oman maun mukaan (esim lihaliemi, pippuria, suoaa, valkosipulimausetetta). Kaada jauheliha-sipulisekoitus vuokaan pussimuusin kaveriksi ja sekoita. Riko joukkoon kaksi munaa ja sekoita. Lisää joukkoon tarvittaessa maitoa jotta sötkötys on löysähköä. Paista 200 sateisessa uunissa n. 40 minuuttia!

Valmis!Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.