maanantai 7. tammikuuta 2019

Pintakuiva ja herkkä kasvojen iho? Pelastus on täällä!Muistatteko, kun hetki sitten kyselin teiltä apua iho-ongelmiini. Kasvojeni iho on kuiva sekä herkkä ja kuivuessaan ongelmana on pienet näppylät sekä epäpuhtaudet erityisesti otsassa. Talven tultua kasvot kuivuivat entisestään ja oli pakko etsiä jotain pelastusta.

Pelastus löytyi Ruohonjuuresta ja nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen uskallan hehkuttaa ja suositella tuotetta ihan jokaiselle: Hyaluronihapposeerumi! Omani on Evolven seerumi, 99 % luonnonkosmetiikkaa.

Seerumin luvataan kosteuttavan ihoa ja sitä se totta vie tekee! Laitan seerumia kasvoille joka aamu sekä ilta ja olen melkein kokonaan päässyt eroon esimerkiksi otsan pienistä ja ärsyttävistä näppylöistä jotka ilmaantuvat, kun kasvot eivät saa kosteutta tarpeeksi.Seerumin luvataan myös tasoittavan ryppyjä sekä juonteita. Tätä en voi allekirjoittaa, koska en - ainakaan omasta mielestäni - vielä omista ryppyjä tai juonteita. Tosin jossakin netin syövereitä tutkiessani sanottiin, että tämä on loistava tuote juuri ensimmäiseksi "ryppyvoiteeksi" jo ihan meille alle 30-vuotiaillekkin. Tämä tosin oli vain jonkun mielipide, ei mitään tutkittua faktaa kai takana.

Pullon hinta on n. 30 euroa ja hinta voi tuntua isolta. Mutta olen tosiaan käyttänyt tätä seerumia aamuin illoin nyt parin kuukauden ajan ja pullo ei ole vielä edes puolessa välissä. Todella pieni määrä riittää koko kasvoille!

Seerumi itsessään ei kyllä riitä kasvoilleni pelkästään. Sen lisäksi käytän l300 kasvovoidetta sekä iltaisin vielä päälle kookosöljyä. Sekä Lidlin herkälle iholle tarkoitettua kasvovettä. Järjestyksessä kasvovesi, seerumi, kasvovoide sekä kookosöljy. Muut tuotteet ovat kuitenkin olleet käytössä jo kauan, joten ero on huima, kun lisäsin seerumin tuohon letkaan mukaan.

Yksi pieni suuri muutos on myös auttanut kasvojen kiristävään tunteeseen ja kuivuuteen: lopetin puuterin käyttämisen. Juhlissa toki sitä sipaisen , mutta Joe Blascon meikkivoiteen kanssa puuterille ei arjessa ole tarvetta ja tämä on ehdottomasti auttanut kuivan ihon kanssa!

Kaipa se vaan on todettava, että 25-vuotiaana iho todellakin tarvitsee jo hoivaa sekä huolenpitoa!


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.