lauantai 12. tammikuuta 2019

Syntien päiväkirja äitiydestäni

11.1.2019

Ainiin, mutta tänään onkin oikeasti 12.1.2019. Syytän univelkaa ja poskihampaita.

Rakas päiväkirja, aamulla kun heräsin olin täynnä tarmoa. Eilinen laivareissu lasten kanssa meni super hyvin - johtuen ehkä siitä, että aikuisia oli 4 minun lisäkseni - ja siitä innostuneena oikein pursusin hyvää vibaa vanhemmuudestani. Kello oli 7 aamulla, joten pistin kahvin tippumaan ja lysähdin säkkituoliin katsomaan Greyn Anatomiaa. Vasemmalla kädellä leikitin talon nuorinta ja toivoin, että isommat nukkuisivat vielä hetken. En jaksa vielä viihdyttää ja olla ihan satalasissa läsnä. Se siitä innosta ja puhkumisesta.

Lupasin lapsille viedä heidät illemmalla hiihtämään. Ei innostanut, joten lähetin miehen heidän kanssaan kävelylenkille ja painuin itse aivan eri suuntaan spotifyn podcastit huutaen. Ihan pieni hengähdystauko, ennen kuin katsottaisiin yhdessä eilinen VOF ja herkuteltaisiin. Tällä setillä tiesin, ettei hiihdon puuttuminen harmittaisi...

Televisiota katsellessamme hyssyttelin lapsia aivan liian monta kertaa. On ihanaa, kun lasten kasvaessa tulee yhteisiä ohjelmia, mutta he eivät malta olla hiljaa tai paikallaan kuin kohokohtien ajan. Ja kun äitiä kiinnostaisi muutkin ohjelman osiot...Olen kyöni ja katson ensi viikon jakson etukäteen, jotta saan keskittyä. Leikin sitten yllättynyttä kun ensi perjantaina tuolit kääntyilee ja ihmiset laulaa.

Ohjelman päättyessä kello oli liikaa ja lapset kierroksilla. Pyykit koneessa ja hampaat pesemättä. Voi olla, että olin hieman äkäinen riehuville lapsille. Voi olla, että lasten mennessä nukkumaan lasiin lirahti hitusen enemmän kuin se 12cl viiniä. Sentti lisää jokaisesta tämän päivän sisarustappelusta ja uhmasta.

Vitsi, vitsi. Siihen ei olisi riittänyt edes eilisen reissun 6 tuliaispulloa.

Toiset toistaa rukouksia saadakseen syntinsä anteeksi. Luulen, että tässä kohtaa riittää muutama let it go ja Bom kah.

Rakas päiväkirja, nähdään taas seuraavassa synninpäästössä.


2 kommenttia

  1. 🙈 Hyvin kirjoitettu taas, ei tarvi aina ottaa niin vakavasti äitiyttä 😅

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.