maanantai 18. helmikuuta 2019

Kauppakassi on mahatautikodin pelastus!

Kun viimeksi kerroin, miten mielipiteeni on muuttunut vanhemmuuden myötä lasten piirrettyjen tuijottelemisesta ravintolassa, niin nyt tulee toinen. Tämä ei varsinaisesti liity vanhemmuuteen, mutta on yksi maailman paras keksintö jota ennen pidin ehkä vähän turhana. Ja lopulta se on kuitenkin osoittautunut jossain tilanteissa ihan korvaamattomaksi.

Nimittäin kauppakassi palvelu.

Me ei käytetä palvelua paljon, koska rakastan yksin kaupassa käyntiä. Rakastan ostoslistojen luontia ja tarjousten tsiikailua. Kuitenkin esimerkiksi tänään laitoin taas tilauksen menemään ja huomenna noidan vain ostokseni.

Nimittäin minä sain lauantaiyönä aloittaa mahataudista nauttimisen ja nyt on miehen vuoro. On enemmän kuin viisasta hakea vain ostokset kuin mennä levittelemään pöpöjä pisin poikin kauppaa.

Pihinä kauppakassin keräysmaksu on aika suuri, mutta tietyissä tilanteissa olen valmis sen maksamaan. Uskon myös, että kun menen töihin niin kauppakassi tulee käyttöön useamminkin. Neljän viiden ruuhkassa kaupassa käyminen ei nimittäin ole herkkua. Eikä viikonloppuisin. 

Kauppakassissa on kuitenkin pari miinusta. Ehdottomasti se, että tuotteiden näppäily ja selailu tuntuu tuskastuttavan puuduttavalta. Onneksi tuotteet jäävät muistiin, mutta väitän suoriutuvani kaupasta nopeammin kuin kauppakassin tilauksesta. Ehkä harjoituksen puutetta, ehkä ei.

Toinen miinus on tarjoukset ja tuotteiden päivämäärät. Kumpaakaan et nää etkä voi vaikuttaa. Esimerkiksi -30% tuotteet jää hyödyntämättä.

Miinusta on myös se, että samalle päivälle tilausta ei aina saa. Meillä onneksi on kaksi kauppakassi Prismaa lähellä, joten yleensä jommassa kummassa on tilaa saman päivän illalle. Ja onneksi kaapin hätävaralla pärjää päivän tai jopa pari! Soijarouheesta, tomaattimurkasta ja spagetista taikoo jo yhden aterian helposti!


Kuvituskuvana onnellinen ja autuaan tietämätön äiti joka lähti lauantaina tunnin varoitusajalla viinille ystävän kanssa. Enpä osannut kuvitella, että yöllä alkaisi 15 tuntia kestävä piina...Nyt vain toivotaan, että edes isommat lapset säästyisivät tältä kamaluudelta, 3/5 kaadettu!
8 kommenttia

 1. Kupittaan Citymarket toimittaa ostokset myös kotiin. Maksaahan sekin tietysti, mutta juurikin sairaana ja sairaiden kanssa ehdottomasti parempi vaihtoehto, kuin kauppaan lähteminen.

  VastaaPoista
 2. Nykyään saa rahalla vaikka mitä, kenellä vaan on varaa. Työllistävä vaikutus myös.

  VastaaPoista
 3. Nyt ties kuinka monetta viikkoa sairautta tässä perheessä, niin paikallisen k-Citymarketiin kotiinkuljetus on ollut pelastus! Normaalisti arjessa tulee käytettyä kerran kuussa, nyt sairastamisen takia viikottain. Ehkä tämä joskus helpottaa...

  VastaaPoista
 4. Hei,itse kauppakassipalvelua,3lapsen äitinä,käyttäjänä koen sen arjen pelastajaksi. Oma peruspohja säilyy ja voi lisätä tarpeen mukaan lisää. Ja punaisen lapun tuotteista..voithan kirjoittaa viesti keräilijälle kohtaan että haluat mieluummin niitä jos on :)
  Paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, enpäs ole ajatellutkaan että siihen viesti osioon voi laittaa tuon!! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.