perjantai 1. maaliskuuta 2019

Koko perheen yhteinen tv-hetki on laatuaikaa parhaimmillaan


Kaupallinen yhteistyö ViaplayTiedättekö mikä lasten kasvussa on ehdottomasti yksi parhaista asioista! No se, että pikkuhiljaa rupeaa löytymään yhteisiä televisio ohjelmia ja sarjoja joita voimme katsella yhdessä!

Usein lasten tv hetki on ollut minulle kahvipaussin paikka ja usein arkisin on sitä edelleen. Mutta nyt kun isommat tytöt ovat jo elokuvaikäisiä, niin valitsemme usein viikonloppuisin tai iltaisin myös yhdessä jonkun elokuvan ja katselemme sitä koko perhe yhdessä. Onneksi olen päässyt yhteistyön myötä tutustumaan Viaplayn valikoimaan ja löytänyt monta ihanaa koko perheen elokuvaa!

Nimittäin ei ole mitään parempaa kuin koko perheen yhteinen elokuvailta tai päikkäreiden vaihtaminen elokuvaan.

Patja lattialle, tyynyt ja peitot riviin tai säkkituoli ja kasa tyynyjä ja se on siinä. Sen suurempia ihmeitä yhteinen ja ihana perhehetki ei vaadi. Ja vanhempana en pistä vastaan tälle ohjelmanumerolle: se on niin helppoa mukavuuden lisäksi!

Meidän tyttöjen lemppareita on tietenkin kaikki prinsessa-elokuvat. Esimerkiksi Viaplayn valikoimasta löytyvät Urhea - eli prinsessa Merida - & kolme Helinä Keiju elokuvaa ovat saaneet kovan suosion.Mutta kun me katsotaan koko perhe niin usein katsottavaksi valikoituu joku animaatio. Ne on sellaisia elokuvia joita me vanhemmatkin jaksetaan - ja oikeastaan todella mielellään vielä - katsella. Niiden aikana ei eksy kännykät käsiin todellakaan!

Meidän perheellä alkaa tänään hiihtoloma. Vaikka virallisesti hiihtolomasta ei ole kyse, vaan miehen parin viikon isyyslomasta. Lomalla meidän on tarkoitus viettää ihania hetkiä perheen kanssa. Ensin ajattelimme, että tekisimme pienen reissun johonkin päin Suomea, mutta tulimme siihen tulokseen ettei jaksa. Lomalla haluamme viettää rentoa ja ihanaa aikaa koko perheen kesken. Elää muutaman viikon arkea tiiviisti perheen kanssa ja maustaa arkea pienin spessuin asioin. Koko perheen leffailta on ehdottomasti yksi niistä. Voipi olla, että myös muutamat päiväunet aiomme skipata elokuvan varjolla. Ei suuria suunnitelmia, ei aikatauluja. Aikaa ja yhdessäoloa koko perheen voimin!

Koko perhe yhdessä, vähän ehkä herkkuja, mukava asento ja joku hyvä elokuva. Ihana hetki josta me kaikki nautimme! Meidän perheen Viaplayn katselulistalla tällä hetkellä leffailtaa odottamassa on Ice Age elokuvat - kaikki kolme ! -, Petteri Kaniini ja Trolls!Vaikka tykkäämme koko perheen elokuvahetkistä, niin Viaplay on myös se minun oma juttuni. Greyn Anatomian sarjamaratoni on tällä hetkellä kesken - kaudet 1-14 löytyy Viaplaysta!-  ja seuraava sarjalöytökin on tehty. Nimittäin helmikuun alussa Viaplayhin tuli Criminal Mindsin tuotantokaudet 1-13! Siinä meneekin mukavasti taas hetki! Katselen yleensä iltaisin sarjoja, kun lapset ovat menneet nukkumaan. Ja nyt hiihtolomaisyysloman aikana voin katsella hitusen myöhempään, koska joka toinen aamu mies herää lasten kanssa. Ihan parasta, ihana loma!

Viaplayn sovellus löytyy minulta puhelimestakin, ja hyödynnän aina vähän pidemmät automatkat itsekkäästi oman lempisarjani parissa. Parasta Viaplayssa on se, että sarjoja ja leffoja voi katsella myös ilman nettiä! Ei siis haittaa, jos hiihtoloman laivaristeilyllä kannen alla ei olekkaan wifiä tai nettiyhteyttä, hah!

Loman aikana on myös vietettävä miehen kanssa ainakin yksi kahden keskeinen leffailta. Nimittäin Viaplayhin tulee vuokrattavaksi 4.3 alkaen Star is born elokuva ja sitä on niiiiin kehuttu, että se on pakko nähdä! Muuten enemmän katselemme sarjoja ja Ensisilmäyksen sarjamaraton on meillä tällä hetkellä kesken. Leffojen kanssa kun tuppaa usein käymään niin, että väsyneet vanhemmat nukahtavat kesken kaiken, heh.

Mitkä on teidän perheen lempparielokuvia? Vinkit jakoon!


4 kommenttia

 1. Mä oon ihan Viaplay fani. Viikko sit ostettii sieltä se star is born ja nyt aletaa kattoo I feel pretty. ����

  VastaaPoista
 2. Tässä kohtaa on ehkä hyvä ottaa esiin myös elokuvien ikärajamerkinnät. Esimerkiksi useimmat Disneyn leffat, se Frozen ja Urhea mukaan lukien, ovat luokiteltu K7 ikärajalle. Usein syynä on elokuvien sisältämä väkivalta ja/tai jännät juonenkäänteet.
  Ihania leffahetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Tosi hyvä pointti! Meillä mennään aika paljon vanhemman harkintakyvyn varassa ja katsellaan leffoja yhdessä. näin pystyy hyvin tarkkailemaan ja kuulustelemaan onko liian jännää!

   Meillä itse asiassa juuri tuli hyvä muistutus siitä, että lapset ovat niin erilaisia. Yhtäkään prinsessaleffaa esimerkiksi ei ole jouduttu pelkäämään tai jännittämään, mutta kun katsoimme yhdessä luontodokkaria niin iso käärme sai aikaan pahoja unia ja pelkoja. Vaikka edes siinä ei muuta käärme tehnyt kuin uinut! Ei siis luontodokkareita ihan hetkeen uudelleen meillä! :p

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.