keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Laivalla lasten kanssa!

Me oltiin eilen piknik risteilyllä! Lasten kanssa laivalla on mukavaa, vaikkakin vähän raskasta, HAH! Toisaalta nytkin meitä oli matkassa mukana  reilu 1 aikuinen per lapsi, joten se helpottaa koko hommaa tosi paljon. 

Laivalle meneminen on yllättävän edullista. Meidän koko perheeltä matka maksoi 125€ ja hinta sisälsi paluumatkan hytin, Premium aamupalan sekä päivällisbuffetin. Jujuna tässä on se, että syksyyn asti lapset matkustavat ja syövät ilmaiseksi. Esikoinen alkaa maksaa syksyllä kun täyttää kuusi! 

Nyt sitten odotellaan tuliko lapsiperheen pallomeribingosta voittoa; flunssa, oksennustauti, noro, ripuli vai koko suora? Kop, kop, kop, me emme ole ikinä tautia kotiin kantaneet vaikka laivalla useasti olemme olleetkin!

Arkisin laivalle on ihana mennä lasten kanssa, kun siellä on kunnolla tilaa. Edellisellä kerralla meidän tytöt olivat esimerkiksi piirrustuskilpailussa ainoat kilpailijat, tällä kertaa taisi olla jopa kaksi kaveria.

Laivan vaihtuessa lapsiakin oli hieman enemmän, mutta ei mitenkään ruuhkaan asti. Päiväunet jäivät välistä koska buffetissa vedettiin koko rahan edestä jäätelöä ja katkarapuja, mutta hyvin tytöt jaksoivat! Kaikki kolme jaksoivat jopa pysyä hereillä automatkan kotiin! Satamastahan meille kestää peräti alle 30 min ajaa...

Nyt taidan hakea kupin kahvia ja alkaa naputtaa meidän unikoulun kuulumisia huomiseksi! Miehen isyysloma lähenee loppuaan, mutta vielä on kaikkea kivaa edessä! Kannattaa muuten mennä Instagramin puolelle kytikselle; siellä on arvonta käynnissä ja niitä on lähiviikkoina luvassa ainakin kaksin kappalein lisää! Instaan pääset tästä!
4 kommenttia

 1. Me oltiin viime kesänä Tukholman risteilyllä lasten kanssa. Lapsilla oli tosi kivaa, mutta vitsit olin poikki sen jälkeen :D Olin kyllä viimeisillään raskaana, mutta onhan se aika rankka reissu kaksi yötä laivalla ja päivä Tukholmassa. Lapsille tosi tärkeitä reissuja kuitenkin. T. Sari (pikkuleijonat.blogspot.com)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan mietitty myös tuota reissua!! :) ja on tosiaan kyllä rankkaa!! Ilman raskauttakin, saatika sen kanssa! :D

   Poista
 2. Jos jotain, niin ”vanhoilta hyviltä ajoilta” toivoisin arvontoja takaisin blogeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on totta! :) samaa toivon ba yritän niitä välillä tänne saadakkin :) paljon kuitenkin kaupallisuus on siirtynyt instan puolelle :/ :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.