tiistai 19. maaliskuuta 2019

Lapsiperheen unelmasohva!


Me olemme haaveilleet jo pitkään uudesta sohvasta. Olemme pitkittäneet ostoa, koska lapsiperheessä sohva on aina, noh tulilinjalla. Olimme miettineet, että sitten kun viimeinenkin vauva lopettaa puklailun ja viimeiset kuivaksiopettelut on tapahtunut. Toki tähän tulilinjaan voi laskea myös sitten aina ne vatsataudit ja muut kivat lapsiperheiden lottovoitot. Vähän otimme varaslähtöä aikataulussa, mutta kun pari vuotta tästä on jo haaveiltu niin kai se on ihan sallittua!

Meillä oli kaksi kriteeriä uuden sohvan hankinnassa; Irrotettavat päälliset ja niin korkeat jalat, että imuri mahtuu sohvan alle. Katsokaas, kun sinne lentää aina kaikki barbien kengät ja pienet sukat villakoirien kaveriksi. Lapsiperheden must have minun mielestäni!

Aika pian löysimmekin jo varmasti monelle tutun sohvan; Ikean Söderhamn! Tämä sohva ei suotta ole suosittu nimittäin tässä on kaikki mitä (äiti)ihminen voi toivoa. Irrotettavat päälliset, monta kangasvaihtoehtoa, korkeat jalat ja ah, niin ihana löhötä! Eikä hintakaan päätä huimannut tämän kokoisesta sohvasta; vähän yli 1000 euroa, koska odottelimme tarjousta (joka on muuten edelleen voimassa!) ja Söderhamn-sarja oli -15% alennuksella.

Aluksi haaveilin vaaleanpunaisesta sohvasta, mutta päädyimme kuitenkin harmaaseen. Se antaa tahroja enemmän anteeksi, oli erilaista kangasta ja väriltään ehkä sellainen jonka kanssa on helpompi sisustaa ja johon ei kyllästy. Toivon nimittäin, että tämä sohva kestää meillä vuosia!

Nyt minä uppoudun sohvalle lempparisarjojeni pariin ennen kuin lapset heräävät unilta. Ihanaa tiistaita!2 kommenttia

  1. Hauska kuinka samanlaiset, mutta kuitenkin erilaiset kriteerit itsellä oli sohvaostoksilla. Pestävät päälliset ja tahroille anteeksi antava väri kyllä ehdottomasti, mutta halusin sellaisen, mihin koiran lelut ei mahdu alle kun ei koirakaan mahdu ja sitten oltais vinkuitkemässä siinä vieressä että "anna se pallo,en saa ilman apua" Päädyttiin myös Ikealaiseen, mutta Kivikiin. :) Ollut jo vuosikausia hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla ikean sohvasta hyväö!! :) hahhaa, mua vaan niin kyllästytti tuo sohvan alta siivoaminen ja edellisen alle kuitenkin katosi kaikki palapelin palat ja sukat vaikka mukamas lattiassa melkein kiinni oli :p

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.