maanantai 11. maaliskuuta 2019

Mitä tänään tehtäisiin; Kopittelupeli mehukattipulloista!
Mitä tänään tehtäisiin on uusi postaussarja blogissa. Se sisältää erilaisia vinkkejä ja ideoita mitä lasten kanssa voi touhuta. Arskarteluohjeita, pelejä, retkeilyä, ja leikkejä. Ideana on keksiä kaikkea helppoa ja kivaa tekemista joiden toteutus ei vaadi ihmeitä! Postaaussarja ilmestyy kerran tai pari kertaa viikossa täällä blogin puolella.Aikaisemmat postaukset löytyy tunnisteen Mitä tänään tehtäisiin alta!

Kaksi tyhjää mehukattipulloa ja pallo. Tämä kopittelupeli ei muuta vaadi! Leikkaa mehupurkkien pohjat irti ja tadaa, "maila" on valmis. Mehukattipullon kahvasta on hyvä lapsen pitää kiinni ja kopittelu voi alkaa!

Pallo voi olla mikä tahansa pallo, vaikkapa maalarinteipistä ja sanomalehdestäkin väkerretty. Myös hernepussi käy. Meillä ei ollut palloa eikä hernepussia, joten laitoin lasten sukkaan hieman kuivattuja herneitä ja solmin kiinni. Pelit voi alkaa!

Ensin kopiteltiin. Heitettiin palloa käsillä sekä mailalla. Sitten mailan kanssa koitettiin heittää palloa ämpäriin. Voi myös koittaa saada maaleja; meillä maalina toimi oviaukko! Yhteispelissä voi laskea yhteiset kopit ja kisailussa koittaa heittää tietyn alueen sisällä niin, ettei toinen saa koppia. Kesällä ulkona suunnittelimme kopittelevamme vesi-ilmapalloilla; kuka kastuu eniten?

Niin hauskaa ja niin helppoa!


Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.