maanantai 4. maaliskuuta 2019

Mitä tänään tehtäisiin: Kuulomuistipeli suklaamunan muovimunasta!Mitä tänään tehtäisiin on uusi postaussarja blogissa. Se sisältää erilaisia vinkkejä ja ideoita mitä lasten kanssa voi touhuta. Arskarteluohjeita, pelejä, retkeilyä, ja leikkejä. Ideana on keksiä kaikkea helppoa ja kivaa tekemista joiden toteutus ei vaadi ihmeitä! Postaaussarja ilmestyy pari kertaa viikossa täällä blogin puolella. Edellinen idea aarteen etsintää taikalumesta löytyy täältä. Myös tunnisteen mitä tänään tehtäisiin alta löytyy edelliset postaukset!

Pääsiäinen lähestyy jo kovaa vauhtia ja se tarkoittaa suklaamunia! Yllätysmunien yllätyksien lisäksi käteen jää aina kasa yllätysmunien sisällä olevia muovisia munia. Niistä voi askarrella vaikka ja mitä ja tässä yksi vinkki jonka avulla nämä muovimunat voi hyödyntää. Kivaa tekemistä koko perheelle ja helppo muunnella taitotason mukaan!Tarvitset vain haluamasi määrän muovimunia ja niiden sisälle erilaisia ääntä pitäviä tavaroita, asioita ja esineitä!

Keittiönkaapeista löytyy hyvin aineksia tähän peliin; riisiä, kaurahiutaleita, makaronia, kuivattuja herneitä, suolaa, pippuria..

Kulkusia, kiviä, hiekkaa, helmiä, pahvin palanen, metallinen tölkin klipsu, noppa, metallikorkki, barbien kenkä...

Oikeastaan mikä tahansa käy, joka pitää hivenen ääntä, kun muovimunaa heiluttaa. Idea on nimittäin hyvinkin yksinkertainen; laita kahden muovimunan sisälle samat ainekset tai esineet, sekoita muovimunat ja etsi kuuloaistin avulla parit!

Loistava syy syödä pääsiäisenä överimäärä suklaamunia eikö? Mitä sitä lastensa eteen ei tekisi, hah.


2 kommenttia

  1. Kuinkahan monta mignon-munaa pitää syödä ennen kuin voin olla varma, että niissä ei yhdessäkään ole sisällä tuota keltaista muovimunaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ainakin kymmenen! ja sitten käyt varmuuden vuoksi eri kaupoissa ostamassa munia, koska jos nyt kuitenkin johonkin erään onkin eksynyt näitä yllätyksiä!? :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.