keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Tältä meillä oikeasti näyttää!Vastapainoksi kaikille niille täydellisille sisustuskuville vailla sotkua. Tältä meillä tänään näytti, ihan tavallisena keskiviikkoaamuna.

Leluja hujanhajan, tiskikone tyhjentämättä ja täyttämättä. Sänky petaamatta kuten aina.

Lasten nukkuhuone räjähdyksen alla, leikkihuone yllättävän siisti. Pienimmän huone huutaa edelleen sisustamista kun sinne vasta siirryttiin.

Kuvista jäi ulkopuolelle sauna jossa roikkuu kuivumassa kuravaatteiden vuori ja olohuoneen on vallannut äidin facebook kirppikselle laittamat tavarat.

Hiekkaa eteisessä, hammastahnaa vessan lattiassa. Tältä meillä useimmiten näyttää vaikka somen kuvanrajaus antaakin välillä toisen vaikutelman. On ihan OK olla kuvaamatta sotkujaan, mutta ei se tarkoita etteikö sitä sotkua ja elämää talossa olisi.

Ja pakko myöntää, tämä ei ole edes pahin mitä meillä voisi olla.


6 kommenttia

 1. Niin kodikasta 😄
  Meillä myös uusi talo ja välistä ahdistaa kun joku tulee meidän uutta kotia katsomaan ja oikeesti se on välistä sen näkönen niinku sielä ois asuttu jo vähän pidemmän aikaa🤭

  VastaaPoista
 2. Kodikasta minustakin. Ihania kuvia!! ELÄMÄÄ, INHIMILLISYYTTÄ. ☺️ Hevonkuuseen sisustuskuvat!👌🏻

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja blogi! Minkäkokoinen asunto teillä muuten on? Asumme nelilapsinen perhe aika ahtaasti ja tuo on vielä siistiä meidän kaaokseen verrattuna:) Tällaisia lisääkin,kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 ihanaa kun tykkäät!!

   Meillä on 121,5 neliötä, 5h+k! Ja tekee kyllä paljon avara tila, entinen kolmio tuntui räjähtävän jo kolmesta lelusta kaaoksen partaalle ja tänne mahtuu muutama korikin ennen kuin ihan hirveästi ahdistaa :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.