torstai 18. huhtikuuta 2019

Kahta en vaihda suositukseni!Muistan miten Turun sinapin mainoslause kuului: kahta en vaihda ja toinen niistä on turun sinappi. Sinappi on osa kesämakkaraa, mutta nyt ei tarkoitukseni ole puhua sen enempää sinapista kuin makkarastakaan. Vaan minun omista kahta en vaihda tuotteistani!

Mikä materia on sellainen jota en toiseen vaihda?

Suoladödö eli kristallideodorantti. Ostin tämän reilu vuosi sitten messuilta ja pois en vaihda. Ihanaa kun ei tuoksu hajusteita eikä muuten hikikään! En myöskään kaipaa yhtään sitä märkää ja tahmeaa tunnetta joka roll onista tulee.Joe Blascon meikkivoide. Parasta, niin parasta. Peittää couperosan, ei tunnu tunkkaiselta ja todella riittoisaa. Nopea ja helppo levittää! Melkein vuoden käytön jälkeen - tosin päivittäin en aina meikkaa - pienestä purkista pilkistää nyt pohja. Eli riittoisaa on!

Palashampoo. Erityisesti Famon pöllöpalat. Sain tuotteen yhteistyön kautta ja sille tielle jäin. Hetki sitten sorruin tavalliseen shapooseen ja päänahkani kutisi sekä hilseili heti. Myös tukka tuntui heti pörrööntyvän, sähköistyvän ja takkuuntuvan helpommin!

Nenäkannu. Ennen otirivinia meni kamalasti flunssan aikana, enää ei ollenkaan.Kuukuppi. En liioittele yhtään jos sanon, että elämänlaatuni parani tämän tuotteen myötä ihan hirveästi. Kannattaa ehdottomasti ainakin kokeilla, minä luulin kamalaksi vehkeeksi, mutta rakastuin ensimmäisellä kierrolla.

39 euron remingtonin sauvakiharrin. Tosin muistaakseni minä maksoin 30 euroa! Tästä olen saanut paljon kyselyitä Instagramin puolella, että millä kiharani teen. Helppo, nopea ja saa aikaan kivat kiharat! Olen aina tykännyt kiharasta, mutta olen surkea kihartamaan eikä kiharat tunnu pysyvän kovin sitkeästi. Paitsi tällä!Mustat legginsit. Ei ole elämää ilman niitä.

Spotify premium. Luulin että maksuton versio riittää, mutta nyt kun siihen on tottunut niin paluuta ei ole. Onhan skippaustoiminto lenkillä ihan ehdoton!

Kookosöljy. Kasvoihin, hiuksiin, meikinpoistoon.. Monitoimituote jota käytän päivittäin! Paitsi sisäisesti en ikinä, kookos on ainut ruoka-aine jota oikeasti maun takia välttelen hamaan tappiin asti.

Mikä on sinun the tuote, jota et pois vaihda? Se tuote joka kerta toisensa jälkeen osoittautuu parhaaksi?


4 kommenttia

  1. Kuukuppi, parhautta!!!! :)

    VastaaPoista
  2. Tää onkin paha hyvä kysymys! Rupesin miettimään kuumeisesti ja melkein kaikki listattavat asiat oli jotain syötävää. HAHAHA :D :D Jotenkin sitä aina päätyy samanlaisiin juomiin, ruoka-aineisiin, ravintola-annoksiin, karkkipusseihin yms. Pääni puhki mietittyäni päädyin Lumenen irtopuuteriin, Lumenen Blur-meikkivoiteeseen ja Marshallin kuulokkeisiin.

    VastaaPoista
  3. Sanoisin äänikirjat, hyvä paistinpannu, ja yks mikrokannu, jossa voi höyryttää ja keittää kaikkea. Ja ehdottomasti myös tuo kuukuppi! Btw, olet tosi kaunis :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.