torstai 4. huhtikuuta 2019

Minun tyylini viime päivinä!Kun vauvavuoden väsymys alkaa väistymään, huomaan taas löytäväni itseni sen kaiken alta. Olen muutakin kuin äiti ja unen sekä kevään ansiota jaksan taas panostaa siihen.

Okei myönnetään, olen myös innostunut kovasti Instagramista ja kivojen kuvien takia tykkään olla muutakin kuin takkutukka, hah. Tässä linkki mun instaan!

Minulla ei koskaan ole ollut mitään selkeää tyyliä jota seuraisin ja jota tavoittelen. Minulta löytyy trikoota, farkkuja, mekkoja ja käytän kaikkia sekaisin.

Toisena päivänä olen pukeutunut miesten valkoiseen t-paitaan ja trikoohousuihin ja toisena kukkamekkoon. Molemmissa tunnen itseni itseksi ja voin hyvin lähteä ne päällä sekä kylään että kauppaan.

Tavoitteena olisi parin kuukauden päästä selata kuvia ja poistaa vaatekaapistani jokaikinen vaate, jota en ole kahteen kuukauteen käyttänyt. Tämä oikeasti näyttää mihin tykkään pukeutua ja taas toisaalta haastaa itseni hyödyntämään vaatekaappini kunnolla!

Hankintoja huhtikuussa ei ollut tarkoitus tehdä, mutta eilisessä Lidlin mainoksessa oli aika kivan näköisiä mekkoja ja neuleita jotka tulevat maanantaina myyntiin. Ehkä siis ne ja sitten riittää. Toki kirpputoreja ajattelin käydä kiertelemässä, mutta usein poistun sieltä nykyään tyhjin käsin. Ennen ostin kun halvalla sain vaikkei vaate ollut the juttu, nyt olen koittanut ostaa sieltäkin vain tarpeeseen.

Liian täysi vaatekaappi ahdistaa ja menee helpommin sotkuun, vaikka eipä se minulla siistinä pysyisi kuin tyhjänä..

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.