sunnuntai 28. heinäkuuta 2019

Elokuvia ja sarjoja ilman internet yhteyttä (+ARVONTA!)

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplay ja Indieplace kanssaMe ollaan tässä lähiaikoina menty ja reissattu lasten kanssa. Siitäkin huolimatta, että lasten kanssa se reissaaminen ei ole mitään kovin rentouttavaa ja ihanaa aina. Lasten kanssa sattuu ja tapahtuu ja kerron teille erään tarinan, kun sattui ja tapahtui meidän laivareissulla. Nimittäin internet petti meidät juuri väärässä paikassa.

Olimme maksaneet buffetin ihanista antimista 33 euroa per aikuisten nokka. Lapset vetivät ranskalaiset ja jäätelön naamariin ennätysnopeudella. Taapero oli valmis jo ennen kuin ehtisin itse aloittamaan ruokailua. Sitten alkoi se pelleily ja kitinä, koska tylsää.

Minä olen äiti joka ottaa keinot käyttöön, kun tarve vaatii. Olin valmistatunut älypuhelimella ja Viaplayn mobiilisovelluksella tähän ruokailuun, koska tiesin Pipsa Possua tarvittavan. Noh, laivan Wi-fi petti minut juuri väärässä kohtaa. Nimittäin laivan hidas internet ei suostunut pyörittämään sovellusta ja Pipsa Possua.
Ah autuutta. Siitä ruokailusta oli kyllä nautinto ja kulinaarisuus kaukana, kun taapero heitteli tavaroita ja kitis minkä ehti ja itse yritin mahdollisimman nopeasti saada vatsani täyteen, jotta päästäisiin ravintolasta pois.

Kun olisin vaan tajunnut silloi varustautua Viaplayn Offline ominaisuudella, typerä minä.

Koska lasten kanssa matkustaminen on välillä ihan "hiukan" rankkaa meille vanhemmille, niin siihen haluaa varautua mahdollisimman hyvin. Kiitos tämän Viaplan kaupallisen kamppiksen ja siitä saamani tiedon, tällaista tilannetta ei enää tule eteen. Nimittäin Viaplayssa toimii offlinetoiminto.

Se tarkoittaa sitä, että sarjoja ja elokuvia pystyy tallentamaan ja katsomaan ilman internet yhteyttä. Kiitos, kiitos ja kiitos tästä! Uskon, että moni kaipaa tätä ominaisuutta kesäreissuillaan. Oli kyse sitten mökistä, lentokoneesta tai ihan vain auton takapenkistä.

Internet on melkein aina mukana, mutta kuten saimme kantapään kautta tuntea, ei se kuitenkaan ihan aina ole siinä, Joskus on hetkiä, kun netti lagaa tai sitä syystä tai toisesta ei pysty käyttämään.


Minulle tällainen offlinetallenuksien hetki tulee usein iltaisin.

Tällä hetkellä katson Viaplaysta Täydellisten Naisten sarjamaratonia. Sarjan kahdeksan tuotantokautta ilmestyivät valikoimaan kesäkuussa ja olinkin kaivannut paikkaa mistä kyseisen sarjan näkisi. Greyn Anatomiaa tosiaan - minun all time favorite - löytyy Viaplaysta 14 tuotantokautta ja juuri sain ne kaikki katsottua, kun täykkärit ilmestyivät. Seuraavana vuorossa on Chicago Fire ja Chicago Med joiden seuraavat kaudet ilmetyisvät myös kesäkuun alussa Viaplayn valikoimaan!

Iltaisin ennen nukkumaanmenoa tykkään hetkeksi rauhoittua hyvän sarjan tai leffan pariin sängyssä. Katselen sarjojani kännykällä, mutta näin someaktiivisena se on välillä vähän ärsyttyävää. Koko ajan ilmoituksia pomppaa näyttöön ja keskeyttää Viaplay hetkeni! On paljon mukavampaa katsoa sarjaa offlinessa, kun kännykkä on sitten vain sitä varten ilman ilmoituksia. Päivän aikana lataan aina muutaman seuraavan jakson täykkäreistä Viaplayn sovelluksella ja näin ollen ilmoitusikkunat tulevista viesteistä ja instakommenteista ei häiritse minua, kun netin saa pitää kiinni. Yhden jakson tai elokuvan lataukseen ei montaa minuuttia kulu!Niin paljon helpompaa ja mukavampaa kuin mykistellä sovellusten ilmoitusasetuksia ja sitten taas kytkeä päälle.

Perheen leffahetkessä seuraavana on Ralf Breaks the internet eli Räyhä Ralf joka tuli kesäkuun puolessa välissä Viaplayn vuokravalikoimaan.

Meillä myös lastenohjelmia katsellaan offlinessa aina, kun he katsovat minun puhelimestani ohjelmia. Samaisesta syystä sekin, ettei ilmoitukset häiritse heitä. On myös omaa mielenrauhaani, kun tiedän, etteivät he vahingossa pääse internetiin ilmoituksia klikkaamalla ja esimerkiksi vahingossa lähetä tai poista jotain minun työjuttujani.

Joku voi ajatella, että pienet on murheet. Mutta juurikin näillä pienillä teoilla saa arjesta mukavampaa, sujuvampaa ja rentouttavampaa! Oli kyse sitten laivan ruokailusta tai omasta hengähdystauostani ennen nukkumaanmenoa, niin pienillä asioilla siitä voi tehdä vähän tai vähän enemmän mukavampaa.

Ja hei! Nyt jollain onnekkaalla on mahdollisuus voittaa 2 kuukauden ilmainen Sarjat&Leffat katselupaketti! Arvontaan voit osallistua kertomalla kommenttikenttään oman sarjalempparisi Viaplayn valikoimasta. Minun on ehdottomasti Greyn Anatomia & Täydelliset naiset! Arvonta loppuu sunnuntaina 4.8 klo 18:00 ! Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät täältä. Onnea arvontaan!21 kommenttia

 1. Chromecast on myös kätevä laite, jolla saa teeveeseen näkymään kännykän kautta ohjelmat, ei haittaa ilmoitukset myöskään 😊 Frasier ja Seinfeld ehottomasti :)

  VastaaPoista
 2. Chromecast on myös kätevä laite, jolla saa teeveeseen näkymään ohjelmat kännykän kautta, ei haittaa ilmoitukset myöskään 😊 Frasier ja Seinfeld ehottomasti.


  tiinatorg@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Täydelliset naiset on kyllä suosikki ehdottomasti.

  VastaaPoista
 4. Täydelliset naiset

  lauramaijala@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Täydelliset naiset 👍
  Kati.kuokkanen@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Greyn anatomia

  jenna2011@live.fi

  VastaaPoista
 7. Greyn anatimia! Meilläkin cromecast on kovassa käytössä.
  erja.telamo@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Greyn Anatomia
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 9. Greyn anatomia on suosikkisarja ja olisi siellä vielä leffojaki joita voisi katsoa perheen kanssa.

  VastaaPoista
 10. Greyn Anatomiaa voisin alkaa seurata :)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 11. Outlander on suosikki :)!
  inkkarih@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Kyllä se lemppari greyn anatomia on! :)

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 13. Greyn anatomia on tuttu ja turvallinen. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Greyn Anatomiaa tykkää katsolla ainakin.
  peholapp(at)lailanet.fi

  VastaaPoista
 15. Greyn anatomia on minunkin ehdoton suosikkini, olisikin mahtavaa saada katsoa ne uudestaan alusta alkaen.
  annu.liina78@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Täydelliset naiset ja monet muut.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Modus on mun suosikki.
  leni.jarvela (@) Gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kyllä se Greyn anatomia taitaa olla.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Grimm :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Greyn anatomia AINA! <3

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Greyn anatomia :)
  kaaaho(at)luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.