sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Ruisrock olit pettymys


Tiedättekö sen fiiliksen, kun jotain on odottanut kuin kuuta nousevaa ja sitten asia onkin aika floppi? Minulle kävi ruissin kanssa niin.

Olin niin innoissani. Odottanut monta vuotta, koska taas sinne pääsen. Ja sitten koko ruissi oli pettymys.

Oli kivaa. Ihania ystäviä ja ihmisiä. Mutta itse tapahtuma jätti kyllä pienen pettymyksen. Ihmisiä oli aivan liikaa. Joka paikkaan sai jonottaa tolkuttoman kauan, hädin tuskin pääsi liikkumaan ja jengi etuili ja töni minkä ehti.

Festareilla kuulemma kuuluu olla sellaista. Noh, ehkä se ei siis ole enää minun paikkana. Tai ehkä joku muu festari kuin loppuunmyyty ruisrock.

Ensi vuonna laitan rahani johonkin muuhun festariin. Reilu satasen lippu ei houkuta, kun meininki on tuollaista. Olisi ehkä eri asia jos fanittaisin jotai  esiintyjää oikein kunnolla. Ehkä se sitten olisi sen arvoista.

Ehkä olen liian vanha js väsynyt. Tai en vanha, vaan nimenomaan väsynyt. Ehkä festareilla pitäisi olla aivan tukka seis jotta nämä asiat eivät häiritsisi. Ehkä olen vain liian mukavuudenhaluinen.

Seura, ruoka ja juoma oli hyvää ja kyllä minulla kivaa oli. Ei vain hintansa väärti. Sillä lipun hinnalla olisin juonut ja tanssinut koko illan samojen ihanien ihmisten seurassa jossain vähän rauhallisemmassa paikassa.

Onhan festareissa sitä jotain. Ensi vuonna kuitenkin jotkut toiset festarit. Ehkä Dbtl.

Voin muuten sanoa, että siinä väenpaljoudessa propellilätsämme olivat ehkä parhaat. Löysi ihmismassasta helposti, vaikka muutama muukin katto kassinen oli paikalla.

Ensi vuonna uusiksi samalla seuralla, mutta eri paikassa. Ei ollut tämä enää minun juttuni. Kurjaa, kun niin kovin olin tätä odottanut.


6 kommenttia

 1. Sellaista se on, kun on 30000 ihmistä samassa paikassa. Ihmksmassa on samaan aikaan häkellyttävä ja tuhoava.

  Parhaimmillaan Ruisrock on tosiaan silloin, kun artistikattaus osuu yhteen oman maun kanssa. Esimerkiksi itse nautin suunnattomasti parin vuoden takaisesta Ultra bran keikasta. Silloin ihmispaljous ympärillä tuntui vain kohottavan tunnelmaa.

  Rahalla saa ja hevosella pääsee. Jos takataskussa on vain katetta, kannattaa Ruisrockissa harkita vip-lippua. Silloin saatavilla on vessat ilman jonoa, lyhyemmät reitit kulkea ja lyhyemmät jonot ”peruspalveluiden” ääreen.

  Turun seudulla hyviä, vähän pienempiä, festareita toki löytyy myös. Esimerkiksi Saaristo open Kaarinassa on sellainen hyvä avaus kesään aina.
  Itse suosin tapahtumia, joissa on minua kiinnostavia artisteja. Toisille riittää, kuhan on tapahtuma, josta löytyy kaljateltta. Kukin mieltymystensä mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just näin! Saaristo openia moni on kehunut, ehkä töytyykin mennä sinne ensi vuonna!! :)

   Jep, tuo ruissin vip lippu olisi varmaan se the juttu mutta taidan mielummin tyytyä muutamaan vähän halvmepaan :D

   Poista
 2. Mulla ihan sama fiilis kun olin Ruississa pari vuotta sitten.

  VastaaPoista
 3. Festarit on muuttuneet muutenkin näyttäytymispaikaksi, jossa pääasia on mahdollisimman kiva Insta-kuva. Klubikeikoille ja ravintoloihin menee mun rahat, ei ylihinnoiteltuihin aikuislasten leikkipaikkoihin.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.