torstai 18. heinäkuuta 2019

Vähän helpompi ja mukavampi ruokatauko lapsiperheille!

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä ABC ja Indieplacen kanssa
Jaoin alkukesästä vinkkejä helppoon automatkustamiseen lasten kanssa. Tai helppoa se ei ole kai koskaan, mutta pienillä asioilla saa siitä ainakin vähän mukavammpaa. Jopa ihan kivaa! Nyt saan lisätä listaan vielä tämän yhden helpotuksen. Joka on ehkä helpotuksista se suurin!

Nimittäin ruoan mobiilitilaaminen ABC-liikenneasemilla!

Pääsimme tämän ABC:n kaupallisen yhteistyön merkeissä testaamaan ABC-liikkenneasemien uutta palvelua, nimittäin ruoan mobiilitilaamista. Aluksi ajattelin sovelluksen olevan vain hifistelyä, mutta näin jälkikäteen täytyy todeta, että se helpotti reissua enemmän kuin olisin uskonutkaan. ABC toki liikenneasemana on tuttu levähdyspaikka, mutta ruoan mobiilitilaaminen on ihan uusi tuttavuus.

Miettikää nyt tilannetta, kun kaikki lapset ovat nälkäisiä ja väsyneitä. Pääsette vihdoin huoltoasemalle asti ja sitten alatte tiirailla mitä kukakin tilaa. Sinä aikana, kun aikuisten listaa olet ehtinyt lukea vasta puoleen väliin, ovat lapset ehtineet jo vaihtamaan mielipidettä kymmenen kertaa. Muusia, eikun ranskalaisia. Lihapullia, eikun spagettia. Jep, hauskaa ja rentouttavaa lomaa vain itse kullekin.

Kun vihdoin olette päättäneet mitä syötte, menette jonoon. Joka muuten on pitkä. Onhan heinäkuu ja jokainen muukin nälkäinen lapsiperhe on saapunut lounasaikaan huoltoasemalle.Pöytään päästyänne odotatte ruokaa ja sen saapumista. Joko jo, nälkää, toi koski, toi teki sitä ja toi tätä. Leikkipaikallleeee, tylsäää. Ah, ihanaa.

Mutta hei, mobiilitilaukselle tämä jokaisen nälkäisen ja reissaavan vanhemman pahin painajainen on historiaa! Nimittäin sovelluksen idea ja toimintatapa on tämä:

Mobiilisovelluksella näät koko ABC-liikenneasemien listan etukäteen. Ei miettimistä ja pähkäilyä, kun voit jo automatkalla keskustella matkakumppaneiden kanssa, mitä kukin haluaa syödä. Klik, klik ja klik ja ruoat ovat ostoskorissa.

Sitten asetat ajan, koska haluatte, että ruoka on valmis. Kannattaa arvioida navigaattorin mukaan ja lisätä ruuhkaminuutit, nimittäin hygieniasyistä ruokia ei säilytetä kymmentä minuuttia kauempaa.
Sovelluksella saat maksaa ruokasi ja saat kaiken hoidettua. Saavuttuasi huoltoasemalle menet pöytään, syötät pöydän numerokoodin sovellukseen ja pian saat ruokasi!

Ihan mahtavaa eikö!? Kyllä. Niin helppoa.

Suosittelen oikeasti testaamaan tätä sovellusta, nimittäin se säästi niin paljon aikaa, mutta ennen kaikkea vaivaa! Ruuhkasta huolimatta saimme ruokamme nopeasti ilman sen suurempia jonotuksia ja odottamista. Nälkäiset ja väsyneet lapset suoraan istumaan ruokapöytään ja avot; viiden minuutin päästä ruoka oli pöydässä. Ilman kiukkua, ilman lasten pomppimista jonossa edes takaisin. Ah autuutta.

Mobiilisovellus toimii tällä hetkellä reilulla 50:llä ABC-asemalla. Palvelun saatavuuden voit tarkistaa mobiilisovelluksessa ja, jos matkakohteesi asema ei vielä löydy listalta niin ei hätää, se leviää koko ajan uusille asemille!Hifistelynä pidin, mutta menee ehdottomasti käyttöön myös jatkossakin. Miksi jonottaa ja odottaa, kun kaiken voi hoitaa helpommin ja nopeammin? Itse ainakin vanhempana koitan tehdä kaiken mahdollisimman mukavasti ja nopeasti. Nimittäin reissaaminen lasten kanssa on ihanaa, mutta vie kyllä mehut ainakin meidän perheen aikuisilta. Siksi kaikki apukeinot ja helpotukset ovat meille enemmän kuin tervetulleita!

P.s Instagramista löytyy arvonta, jossa voit voittaa S-ryhmän lahjakortin!2 kommenttia

  1. Vau! Tämä menee samantien lataukseen! Aidosti helpottaa kyllä meillä kaikkia, ehkä eniten sitä kiukkunälkäistä äitiä :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.