perjantai 27. syyskuuta 2019

Keho kolmen lapsen jälkeen
Se venyy. Se on pehmeä. Se on löysä ja se roikkuu housunkaulusten päällä, kun istun ellen sitä tunge housujen sisään. Mutta se on tehnyt valtavan työn kolme kertaa. Siinä on arpia sen kunniaksi.

Olen armollinen peilikuvalleni ja pidän siitä. Huonoina päivinä koitan keskittyä onneen, en epäkohtiin. Ja käytän Lindexin muotoilevia alushousuja...

Ehkä sen saisi timmiksi jos treenaisi kovaa.

En kuitenkaan jaksa, koska se tuskin tekisi minusta onnellisempaa. Ei siinä nimittäin nytkään mitään sellaista ole jonka takia olisin onneton.

Olen huonolla mielellä jos en pääse pitkään aikaan lenkille. Jos olen syönyt jotain väärää ja vatsa möyryää ja kipuilee. Jos oloni on syystä tai toisesta kurja sisältä, tuntuu ulkomuotokin kurjalta.

Elän useimmiten hyvin terveellisesti. Liikun ja voin henkisesti hyvin. Juuri tällaisena kuin olen.

Huomenna laitan juhliin silti ne muotoilevat alushousut, koska niissä oloni on mukavampi ja itsevarmempi tyköistuvan mekon kanssa. Varsinkin, kun löysä etureppu näyttää alkoholin tuoman turvotuksen hurjan hyvin. Teen niin, kuin hyvältä tuntuu.

Tee sinäkin juuri se mikä tekee sinun olosi sisäisesti kauniiksi. Nimittäin minulle ainakin on ihan sama mitä vaaka tai kroppa näyttää, mutta jos mieli tai keho tuntuu sisältä kurjalta, on itsevarmuus tiessään.

On ihan okei haluta muutosta. On ihan okei haluta laihduttaa. Ja on todellakin okei olla tyytyväinen itseensä juuri sellaisena kuin on.

13 kommenttia

 1. Meilläkään tuota kutsutaan ystävällisesti rölläksi. Siinä se roikkuu matkassa, enkä varmaan ilmankaan osaisi enää elää ❤️

  VastaaPoista
 2. Tää sun blogi on vaan niin Best! Jatka samaa rehellistä rataasi❤️
  Mukavaa viikonloppua!
  T. Sanniska /äiti kolmelle

  VastaaPoista
 3. Aamen! Kiitos (jälleen)! Ihailtavaa tasapainoa. <3

  VastaaPoista
 4. Hyvä juttu ja tärkeä aihe. On vaan jo niin usein ollut esillä sulla instassa ja blogissa että ihmetyttää miksi palaat siihen aina uudestaan. Samantapaisia kuvia, sama aihe. On hienoa että hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet kolmen raskauden jälkeen, mutta et näytä pääsevän asiasta ohi tai eteenpäin. Ihanaa syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehopositiivisuuden takia. Vertaistuen takia. Ja siksi, että aihe on minulle tärkeä. On tärkeää näyttää erilaisia kehoja.

   Ohi tai eteenpäin? :) miksi tärkeä aihe pitäisi unohtaa sen yhden kuvan tai julkaisun jälkeen?

   Ihanaa syksyä myös sinulle! :)

   Poista
 5. Meillä asuu "äidin pehmeä massu" <3 myöskin ollut koti 3 tyttärelle.

  VastaaPoista
 6. Minä näen tämän silkkana välinpitämättömyytenä omaa kehoaan kohtaan. Sinä pystyt jumppaamaan ja saamaan tuon ruman vatsasi parempaan kuntoon. Se että on synttyttänyt kolme lasta tähän maailmaan ei ole mikään tekosyy jättää huolehtimasta itsestään. Sinä olet sen velkaa lapsillesi. Sinun pitää pitää huolta itsestäsi jotta terveytesi ei oetä ja lapset jää muiden vastuulle. Läski on läskiä ja sen saa säännöllisellä liikunnalka ja oikealla ruokavaliolla kuriin/pois. Naurettavaa hakea tällaisella asialla pelkkää julkisuutta. Tuo ei ole millään tavalla kaunista. Vaan silkkaa pelkkää laiskuutta laiminlyödä omaa itseään, aina terveydellusellä riskillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompas ruma ja töykeä kommentti...

   Tiedätkö, juuri tällaisten ihmisten takia haluan puhua kehopositiivisuudesta ja näyttää, että on enemmän kuin on olla onnellinen omassa kehossaan.   Poista
 7. Meillä lapset halii ja taputtelee vatsaa sanoen, että ihanan pehmeä!

  Äiti kuudelle

  PS. Aiempaan töykeään viestiin: Makuasioista ei voi kiistellä, mutta voi miettiä, että kumpi on rumempaa: rypyt ja röllykät äitivatsalla, vai rypyt ja röllykät korvien välissä ;) . Ihanaa syksyä kaikenlaisille röllyköille :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.