tiistai 15. lokakuuta 2019

Taapero kertoo todellisuuden ihkun somekuvan takana


Oi miten ihana yhteinen kokkailuhetki pienen apurin kanssa! Satokausiajatuksella toteutettiin ensin aivan ihana kauppareissu ostaen viikon ruoat! Listalla on Lindströmminpiffejä, kasvispullia ja kasvissosekeittoa sekä vähän niitä parempia kalapuikkoja. Ruoanlaitto lasten kanssa on niin ihkusen ihanaa ja silleen. Oih arki ja oih lapset ja äitiys ja elämä. Ihkua, ihanaa, parasta.

Todellisuus kuvan takana paistaa taaperon ilmestää..


Mitäs paskaa se äiti taas siellä koittaa vääntää? Antaisi meidän vaan syödä niitä nakkeja ja Lidlin pussimuusia joka saa aikaiseksi hurraahuutoja ja äiti olet maailman paras kokki lauseita. Joo olihan se kauppareissu kiva, kun äiti vilkutti auton ikkunasta meille ja isille ja meni sinne kauppaan YKSIN. Eipä kuulemma tarvinnut kiertää sitä s****an leluostastoa joka kerta ja jahdata karkavaa meikäläistä.

Ja joopajoo, kiva kokkaushetki lasten kanssa. Meikäläinen huusi jaloissa niin kovaa, että pääsin vierelle häsläämään. Yritin siinä sitten varastaa ensin veitsen, sitten vähän hiplasin leivänpaahdinta ja lopuksi päästin vähän yökkäysääniä äidin kokkailulle. Hermokin meni, kun en raakaa jauhelihaa saanut maistaa.

Yritti vielä myydä noi pihvit meille prinsessapihveinä. Pahuudenpihvejä sanon mä, sen verran iso yökkäysääni lähti, kun sitä suuhun laitoin.

Onneksi ja kamaluudeksi niitä piffejä tuli sen verran, että tänään äidin ei tarvitse kokata ja voin vaan rauhassa hallita sen liikkumatilaa työpäivän jälkeen. Nyt se ketale menee vielä töihin ja hylkää mut. Onneksi isillä on vapaa niin joku sentään palvelee mua koko päivän.

Ihanaa ja huumoririkasta tiistaita. Arki on ihanaa ja rankkaa, onneksi nauramalla selviää aika pitkään!


12 kommenttia

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.