sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Testissä hulavanne!Piti tulla kirjoittamaan teille syvällisiä ajatuksia isänpäivästä, mutta vatsa täynnä herkkuruokaa ramasee sen verran, että ei pysty. Ajatus kulkee yhtä kovaa kuin etana tällä hetkellä.

Sen sijaan kerron teille, että ostin viime viikolla jo kuukausia haaveilemani vehkeen. Nimittäin hulavanteen!

Törmäsin syksyllä hulailuun netissä useita kertoja ja koitin metsästää itselleni painovannetta. Hurahtanut hommaan oli muutama muukin ja näin ollen vanteet olivat loppu joka paikasta! Nyt syksyn myötä varastot ovat taas täyttyneet ja kävin hakemassa vanteen Inter Sportista!

Otin 1,5 kg painoisen vanteen ja odotukset oli todella korkealla. Kuulemma helppo, hauska ja tehokas tapa treenata keskivartaloa, poistaa selkäjumeja ja kiinteyttää vatsaa! Noh...

Kävi niin, että käteen jäi hauska mutta kivulias hetki. Röllykkäni jäi tipahtavan vanteen ja luun väliin aika ikävästi ja koristeeksi sain mojovan mustelman. Ei siinä, mustelmia saan kyllä helposti ja nyt kolmannen hulakerran jälkeen myös kyljissä on jälkiä.

Vanne ei pyöri ihan niin hyvin kuin lapsena, mutta ehdottomasti helpompi pyöritellä kuin lasten vannetta. Eilen meni jo reilu 70 kierrosta tipahtamatta!

Kyllähän se vähän tuntuu ja tekee kipeää, mutta koitan sitkeästi jatkaa. Aluksi joka toinen tai joka kolmas päivä, ihan miten kivut antavat periksi. Hah! Toivon kuitenkin, että kyljet tottuvat menoon ja painoon ja pian voisin hulailla päivittäin 15-20 min ajan.

Hauskaahan se oli, sitä en kiellä! Tehosta en tiedä, kun kipeää tekee, mutten oikein tiedä onko paikat kipeät pinnalta vai lihaksista.

Ennen kuvat on otettu, katsotaan kuukauden päästä jälkeen tilannetta!


5 kommenttia

 1. Hei! Itse sain kans hulavanteesta mojovat mustelmat, mutta parin viikon päästä helpottaa ja enää ei tule mustelmia. olen hulannut nyt parin kuukauden ajan ja mulla selkä on pysynyt paremmassa kunnossa.Kivaa puuhaa!

  VastaaPoista
 2. En osannut pyörittää vannetta koskaan lapsenakaan, joten lannistuneena olen skipannut tämänkin buumin. Ei vanha koira enää opi sellaisia temppuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kannattaa kokeilla jos vaikka saat lainaan joltain ja yhtään mieli tekee!:)helpompi kuin lasten vanne!

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.