tiistai 3. joulukuuta 2019

Laatua ja iloa elämään äidin uusista vehkeistä!

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Samsung & Indieplace kanssa

On meillä stereot, televisio, mikroaaltouuni ja videonauhuri. Älä ole onneton, meillä melkein kaikki laitteet on.

Ah, kyllä nykyaika on mukavaa! Ja teknologia mahtavaa.

Pääsin tämän kaupallisen yhteistyön myötä tutustumaan Samsungin uusiin laitteisiin - puhelimeen, aktiivisuuskelloon sekä kuulokkeisiin - ja täytyy todeta; en tiennyt tarvitsevani, mutta nyt en hevillä enää luovu. Aloitetaanko ihan alusta? Aloitetaan vaikka tuosta Samsung Galaxy Watch Active2 kellosta, joka oli minulle kaikkein vieran ja sellainen, jota en tiennyt tarvitsevani. Nyt en todellakaan siitä enää luovu!Alin kuva on otettu kännykän kameralla kaksi ylintä järkkärillä. Ei huomaa edes eroa! Mahtava kamera kännykässä!

No siinä on kello, daa. Sen lisäksi se toimii kuten vanha aktiivisuusrannekkeeni eli laskee askeleeni, mittaa harjoitukseni, sykkeeni, kalorien kulutukset ja niin edelleen. Sen lisäksi se on vielä niin paljon muuta. Se on niiiiin hieno, vaikka näin yhteistyössä sen sanonkin. Hah.

Kellon saa yhdistettyä puhelimeen bluetoothin kautta ja siihen ohjautuu valitsemieni sovellusten ilmoitukset, viestit sekä puhelut. Tämä on se ominaisuus, mitä en tiennyt tarvitsevani, mutta nyt en aio siitä ikinä luopua. Nimittäin tämä helpottaa töissä niiiiin paljon!

Olen surullisen kuuluisa siitä, että vastaan huonosti puhelimeen. Puhelimeni on aina äänettömällä jossain hyllyn päällä tai kassin pohjalla. Nyt, kun ranteessani värisee, ei mene puhelu sivu suun! Ja tämä helpottaa älyttömästi myös töissä, kun ei tarvitse miettiä, että jos lasten päiväkodista tai eskarista soitetaan esimerkiksi tapaturman tai sairastapauksen sattuessa.

Aktiivisuuskellon kanssa tarkkailen myös nukkumistani. Uniongelmaisena on ollut mielenkiintoista seurata uneni laatua ja yöheräilyjen määrää. Mielenkiintoista ja samalla masentavaa. Näin kolmen lapsen äitinä hah.

Pakko myöntää, että aluksi ajattelin, etten näin hienoa aktiivisuuskelloa osaa alkaa käyttämään. Olen ajatellut viettäväni internetissä ja kännykkä kädessä liikaa aikaa, miten käy kun se roikkuu tossa ranteessa se internetti? Hyvin kävi, itseasiassa kännykän vilkuilu on vähentynyt, kun kaikki tärkeät asiat tulee ranteeseen suoraan. Ei tarvitse vahdata puhelinta, että onko joku kaivannut ja samalla klikkailla uteliaana niitä someilmoituksia, kun ne tärkeät viestit, whatsappit ja sähköpostit tulee ranteeseen. Some pysyy edelleen känykkässä, mutta kaikki tärkeä internetyhteyttä tarvitseva viestintä ja se "tavallinen viestintä" tulee perille ilman kännykän vahtaamista tai kantamista!

Hifistelyä jonkun mielestä, mutta jestas miten upeaa hifistelyä! Kyllä nykyaika on hienoa. Kerroinko meinaan, että käytän tätä autossa myös handsfreenä? En kertonut. Nytpä kerroin. Joka aamu, kun olen vienyt lapset päiväkotiin soitan miehelle töihin ja vietämme päivän parisuhdehetkemme puhelimen - tai siis aktiivisuuskelloni - kautta samalla, kun ajan töihin.

Kellon lisäksi sain uuden puhelimen.Kun lähdin yhteistyöhön mukaan, niin mielessäni oli ensisijaisesti uusi puhelin.  Vanhan puhelimen muisti oli jatkuvasti täynnä, koska somekuvani ja muokkausohjelmat sekä sovellukset vievät tilaa ja kamerakin oli aika kökkö. Ja minulle nykypäivänä puhelin on aika kaikki kaikessa. En juurikaan availe enää tietokonetta, vaan hoidan aikalailla kaiken puhelimen kanssa. Kuvien muokkauksesta postausten kirjoittamiseen. Laskujen maksusta lasten hoitoaikojen ilmoittamiseen.

Uusi puhelimeni on Samsung Galaxy Note10+!

Uudelta puhelimelta halusin laadukkaampaa sisältöä someen - tai oikeastaan edes jotain sisältöä, tähän mennessä kuvasin kaikki paitsi rakeiset instastoryt kameralla - ja sen sain. Linssejä kännykässä on kolme, aika huikeaa! Varsinkin tuo ultralaajakulmakamera, jolla ensimmäinen alla olevista kolmesta kuvasta on otettu, antaa paljon uusia mahdollisuuksia tuottaa sisältöä ja erilaisia kuvia someeni.Kuvat on otettu samasta paikasta kännykän eri linsseillä. Hienoa eikö?


Etukameralla eli selfiekameralla kuvia ottaessa toimii kädenheilutus kaukolaukaisimena. Näppärää, jos ottaa vaikka asukuvia kännykän ollessa kahvinkeittimen päällä. Hc somemutsin kuvausvinkit tuli tässä...

Kännykkä on aina kännykkä eli meillä jokaisella on ne omat juttumme mihin sitä käytämme, ne omat sovellukset ja tarpeet. Note10+:ssa on mukana tuollainen hieno kynä ja taas kerran ajattelin sen olevan hifistelyä - ja onhan se -, mutta ihan todella näppärää hifistelyä. Nimittäin esimerkiksi blogipostauksieni luomisessa.On meinaan hieman tarkempi näppäillä kuvia, lisätä linkkejä ja kopioida koodeja tuon näppärän kynän avulla versus nakkisormet. Ei tarvitse zoomailla isommaksi, kun kynä mahdollistaa pienen ja tarkan kosketuksen.

Sen lisäksi lapset rakastavat piirtää sillä eri peleissä ja pelleillä kuvanmuokkausten kanssa, hah.

En ole mikään tekniikan ihmelapsi, mutta kunnon pesunkestävä somemutsi. Sen takia olen ollut ihan supertytyyväinen uuteen puhelimeeni; siinä on tarpeeksi hyvä kamera Instagram videoiden ja kuvien tuottamiseen, siinä on tarpeeksi muistia erilaisille sovelluksille sekä valokuville. Näyttö on iso, kirkas ja kynä helpottaa sitä näpertämistä, muokkailua ja linkittämistä, joita tein ennen tietokoneella.

Uuden puhelimen sekä aktiivisuuskellon lisäksi sain langattomat Galaxy Buds -kuulokkeet. Käytän päivittäin kuulokkeita podcastien ja musiikin kuuntelun sekä kotona että lenkillä. Kuulokkeet blokkaa tosi upeasti ulkopuolelta tulevat äänet ja kaikkein eniten tykkään siitä, että musiikin saa pauselle koskettamalla kuuloketta. Eipä tarvitse enää kaivaa kännykkää taskusta kesken lenkin tai pyykkien viikkauksen! Kuulokkeet ovat myös heti "käyttövalmiit", kun otan ne pois kotelosta. Lataus tapahtuu kuulokkeiden ollessa kotelossa ja ne on näppärän pienet sekä yksinkertaiset.
Mikä näitä kaikkia yhdistää? No se, että ne on helppo yhdistää puhelimeen. Myös virransiirto kännykästä kelloon on aika näppärä ominaisuus, jos kellon laturi on kotona ja virta on loppumassa.

Olen myyty mun uusista "leikkikaluista", joita en niin tiennyt tarvitsevani. Tekniikka on ihan sairaan hienoa nykypäivänä ja on monta pientä asiaa, joilla voi helpottaa ja rikastuttaa arkea. Näissä laitteissa on tosi monta laadukasta pientä yksityiskohtaa joista tykkään ja joita osaan tästä lähin kaivata, jos joskus vielä sellainen uupuu. Somessa töitä tekevänä tekniikka on tärkeä työväline minulle, mutta vapaa-aikanakin se on aika hieno ja helpottava juttu.

Pyykkien lajittelu on paljon mukavampaa, kun lempipodcast soi korvissa ja lenkille saa motivaatiota omien tulosten kautta, joita sää kytättyä aktiivisuuskellosta. Asioiden muistaminen ja tekeminen sekä taltioiminen on helppoa ja nopeaa kunnon välineillä.

En tiennyt tarvitsevani. Enää en todellakaan luovu. Tekniikalla ja puhelimella kun voi oikeasti rikastuttaa ja helpottaa arkea nykypäivänä tosi paljon.


Tämä kuva on otettu puhelimen kameralla, on todellakin laadukas kuva ja kamera!


2 kommenttia

  1. Itse olen surkuhupaisana seurannut omaa yöunta viimeaikoina, yhtenä yönä nukuin laitteen mukaan hurjat 2 minuuttia, siltä se kyllä tuntukin. Karu totuus näistä täysimetys öistä :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.