tiistai 17. joulukuuta 2019

Uusi työni on...TÄTTÄRÄÄ nyt on nimet paperissa, hymy korvissa ja innostus kympissä. Joko on tammikuu ja voin aloittaa uuden työni?`

Hehkutuksestani saisi kuvan, että kädestä löytyisi tästä lähin jotain valtikan ja kruunun väliltä, mutta todellisuudessa tammikuusta lähtien kädestäni löytyy oikeastaan sekä puhelin, että tietokone. Papereissani lukee virallisesti viestintämanageri. Hieno sana, varmasti kuulostaa fiinimmältä mitä itse työ. Mitä se sana sitten tarkemmin tarkoittaa?

No ainakin aluksi minä suurimmaksi osaksi soittelen puhelimella. Työ myytiin minulle välillä aika paskaa ja toistoa, mutta superkiva työporukka ja hyvä meininki lauseilla aika monesti. En myy mitään eli en ole puhelinmyyjä, mutta puhelin on suuressa osassa työssäni.

On aika hyppy tuntemattomaan eikä minusta siihen olisi ollut ellei ihana Ida olisi työkaverini. Hänen kauttaan olen saanut kuvan hommastaja siitä, että porukka on mitä mahtavin. Työ on työtä, tienestimahdollisuudet ihan hyvät ja arkeen saa voimaa todella paljon. Juuri sitä mitä hain! Ja tiedättekö ne henkilöt joiden kanssa olen päässyt jo tekemisiin tuntuu ihan mahtavilta!


Uskon, että viihdyn. Olen sanonut, että missään nimessä työ ei ole loppu elämän duunini, mutta aivan mahtava välivaihe. Saan kokemusta jostain muusta kuin päiväkodista ja ehkä vuosien saatossa keksin mikä minusta tulee isona? Ehkä rakastunkin tähän työhön ja jään sinne pitkäksikin aikaa. En tiedä eikä onneksi tarvitsekaan. Nyt aloitetaan uusi duuni ja katsotaan mihin elämä vie.

Tuntuu upealta aloittaa ensi vuosi ihan uudella alulla, uudella työllä ja aivan jossain muualla mihin olen tottunut. Miltä tuntuu tehdä töitä vain aikuisten kanssa? Miltä tuntuu tehdä juuri tätä työtä? Miltä tuntuu tienata tekemällään työllä eikä saada kuukausittain samaa palkkaa, vaikka duunia olisi tehnyt miten paljon tahansa? Miltä tuntuu saada uusia ihania ihmisiä ympärilleen ja arkeensa? No mahtavalta ainakin se!

Ne muut selvinee tammikuussa. Nyt minä juon lasin kuohuvaa yksin sohvalla vain itseni kanssa ja vain itselleni.

Hyppy tuntemattomaan on ottanut seuraavan askeleen ja vitsit miten innoissani minä olen.Tärkeintä on se, että minä saan lisää energiaa arkeeni ja lapseni saavat jaksavamman äidin. Äidin joka on vain heille.

Toki se rahakin on aika tärkeässä roolissa kolmen lapsen asuntovelkaisena äitinä, hah.

Kerron teille varmasti lisää työstäni kunhan itsekin pääsen kunnolla siitä jyvälle.
7 kommenttia

 1. Jee! Ihana saada sut työkaveriksi. 🙏🏼

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta työstä! Ja tsemppiä siihen! 😁

  Suvi

  VastaaPoista
 3. Tää kuulostaa niin tutulta ja ihanalta! Lopetin myös joulukuussa 2019 päiväkodissa lastentarhanopettajan työt. Tammikuusta 2020 lähtien oon työskennellyt asiakaspalvelussa. En oo kyl katunut päätöstäni päivääkään, vaikka välillä hoksaanki haikailevani päiväkotikuvioita. Kotona 2 tyttömurua. Joten samaistun näihin sun teksteihin paljon :)
  -A.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.