sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Hei olen Laura, onnellinen sarjaholisti (ARVONTA!)

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplay & Indieplace kanssa
Olen ehkä joskus aikaisemminkin maininnut, että minusta on tullut kotiäitivuosieni aikana kunnon sarjaholisti. En muista koskaan seuraneeni televisiosta kovin intensiivisesti mitään sarjaa - paitsi Greyn Anatomiaa, mutta kotiäitivuosieni aikana ja edelleen olen kolunut jo ihan hurjan määrän toinen toistaan parempia sarjoja läpi.

Meinasin sanoa hävettävän paljon, mutta eihän sitä tarvitse hävetä. Jokainen meistä tietää, että parasta viihdettä ja rentoutumista on kotisohva sekä hyvä sarja. Helppoa, edullista ja mukavaa matalan kynnyksen viihdykettä, hah. Olen tullut siihen tulokseen, että televisiosta voisin luopua koska vain, mutta Viaplaystä en ikinä.

Ja taas kerran pääsen kertomaan teille omista sarjasuosikeistani tämän kaupallisen yhteistyön merkeissä.

Ihan ensimmäiseksi haluan nostaa esiin kaksi ruotsalaista rikossarjaa joihin jäin koukkuun niinkuin HETI! Ensimmäinen sarja on Heder. Kannattaa katsoa pari jaksoa, aluksi sarja vaikutti vähän sekavalta - joskin silti super koukuttava -, mutta hetken päästä oivalsi erinäisiä asioita pitkin sarjaa ja sen tuoma ilo koukutti vielä enemmän jos vaan mahdollista. Sarjassa seikkailee vahvoja naisia asianajo toimistosta ja heillä kaikilla on omat salaisuutensa.

Toinen ruotsalainen sarja on Box 21 ja ensimmäinen mainitsemisen arvoinen juttu on se, että keskeissä roolissa seikkailee suomalainen Mimosa Willamo! Sarja käsittelee ihmiskauppaa ja siinä kaksi naista houkutellaan Ruotsiin paremman elämän toivossa ja sitä kautta he päätyvät ihmiskaupan uhreiksi. Sarjassa parasta - ja pahinta, hah! - on se, että uusi jakso ilmestyy aina perjantaisin klo 6. Ei siis kerralla voi hotkaista koko sarjaa, vaan jännitys säilyy viikosta touseen! Kaksi jaksoa julkaistu, yhdeltä istumalta katsottu ja olen aivan koukussa.
Miehen kanssa me taas yhdessä seurataan Lethal weapon nimistä sarjaa. Sarja on uudelleenkuvattu poliisisarja ja se perustuu samannimiseen - tappava ase - elokuviin. Meillä miehen kanssa on hyvinkin erilainen sarjamaku ja pitkään aikaan emme löytäneet mitään yhteistä katsottavaa. Lethal weapon on sopivasti jännittävä, vauhdikas ja koominen meidän molempien makuun! Suosittelen, ihan parasta viihdettä ja ihanaa, kun tuotantokausia on heti tarjolla MONTA. Ei siis maratoni lopu ihan heti kesken.

Sen lisäksi olen katsonut Viaplayn valikoimasta Greyn Anatomia, Bones, Chigago Fire, HIMYM ja vaikka ja mitä. Nyt ajattelin aloittaa The Handsmaids Tale, koska tarvitsen jotain jota voin illalla katsoa kun mies on töissä,. Muuten en malta olla katsomatta meidän yhteistä sarjaa yksin, hah.Uutuus elokuvina täytynee mainita kolme Bridget Jones elokuvaa. KOLME. Ja pakko myöntää, että yhtään en ole vielä nähnyt kokonaan. Muistaakseni. Sivistyksessä aukko? Taitaapi olla. Mutta tätä kirjoittaessani on viikonloppu vasta edessä - julkaisun ajankohtana jo takana melkeinpä - joten tässä asiassa on varmasti tullut muutos. Nimittäin meidän lapset menee mummilaan yökylään ja aion herkkujen sekä itseni kanssa viettää sohvalla kunnon #viaplayviikonloppua sen jälkeen, kun olemme ravintolaillalliselta kotiutuneet. Leffa ilman keskeytyksiä ja ilman sitä mietettä, että pakko mennä nukkumaan, kun aamulla pitää aikaisin nousta lasten kanssa. Kunnon #viaplayviikonloppu, kyllä kiitos!!!

Tytöiltä kysyin heidän lempparit tätä postausta varten niin 2v sanoi Pissa Possu eli Pipsa Possu, 4v tykkää erilaisista Barbie leffoista ja eskarilainen Frozenista ja Sign leffasta. Suositus multa myös tuolle Sign elokuvalle. ihan sairaan kiva animaatio eläinhahmojen laulukilpailusta!!

Tulipas sarjainnostus tätä tehdessä. Nyt äkkiä Viaplayn pariin!!

Ja hei joku onnekas teistä voittaa Viaplayn Sarjat&Leffat paketin 2kk ajaksi! Kommentoi alle sun lempisarja niin osallistut arvontaan. Arvonta päättyy 2.2 klo 12:00  ja tarkemmat tiedot arvonnan ohjeista löydät täältä.

Onnea arvontaan!


16 kommenttia

 1. Greyn anatomia! :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Battlestar Galactica!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Greyn anatomia. essim_@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Handmaids tale. Suomalaista sarjoista Sorjonen

  Sanna

  VastaaPoista
 5. Supernatural

  johanna.pehkonenx@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Grayn anatomia :)
  Oispa kiva voittaa tuo 2kk paketti, paljon olis leffojakin mielessä, mitä vois kattella tuolta :D
  M.k85@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Greyn anatomia :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Handmaind's Tale, Rahapaja 👍
  Kati.kuokkanen@luukku.com

  VastaaPoista
 9. Gilmore girls
  tolonen.laura@gmail.com

  VastaaPoista
 10. True Blood paras sarja mitä on tullut katsottua 💙 Milla miltsu89@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Just nyt lempparisarja on chernobyl!
  moreorlesskatri(At)yahoo.com

  VastaaPoista
 12. Aallonmurtaja

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 13. Greyn Anatomia ikisuosikki, Handmade's Tale uusi suosikki, Emmerdalesta on ajan puutteen vuoksi luopunut.
  Leni(.)jarvela@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Suosikkisarjojani on Syke, Riverdale ja 13 reasons why
  elsskar@hotmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.