keskiviikko 22. tammikuuta 2020

Ötököitä pistaasinkuorista!


Ai mitä teen? No värittelen tietysti permanenttitusseilla pistaasinkuorista ötököitä lapsilleni. Varmat äitipisteet kotiin heti aamusta ja varmanakki siihen, että aamulla menee vaatteet pikavauhtia päälle, kun ötökät voi piilottaa haalarin taskuun hoitopäivän ajaksi. Äiti 1 - 0 Lapset.

Okei hekin voittavat. Ainoa häviäjä on mun sormet ja keittiönpöytä jotka otti vähän hittiä tusseista. Nyt on sitäpaitsi hyvä syy vetää vielä pistaasiöverit, koska näitä aika todennäköisesti vaaditaan huomenna lisää.

Näillä sanoilla jaoin kuvamn Instagramin puolelle äskön. Ajattelin jakaa idean myös tänne,koska tiedän sieltä löytyvän myös teitä jotka eivät instassa minua seuraa!

Idean askarteluun sain joskus muistaakseni Pinterestistä ja erityisesti on ötökät suunnattu keskimmäiselle lapsellemme - toki tein kaikille omat, mutta tiedän hänen erityisesti hullaantuvan tähän! Nimittäin hän rakastaa leppäkerttuja ja hän myös erilaisten roskien keräämistä ja jemmaamista haalarinsa taskuun. Esimerkiksi tammenterhot ja kastanjat ovat tuttua huttua. Tässä vähän hienommat rojut taskuun ja ulkoleikkeihin!

Toki myös sisälle, mutta se haalarin tasku taitaa olla se The juttu tilpehöörin kanssa.

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.