torstai 20. helmikuuta 2020

Se on vaan sitä sisarusrakkautta se.


Elämä kolmen tytön kanssa on joskus hieman dramaattista. 

Hän ei osannut kertoa mihin hän muuttaa, mutta "kuha johonkin missä hän ei ole". Eikä kuulemma tule ikävä. Tai no vähän tulee. Mutta ei ainakaan ihan heti.

Jotenkin tosi liikkistä, että eskarilainen tuhlaa ensimmäiset kirjoitustaitonsa saadakseen kirjaiminkin ulos sen, miten raivostuttava sisko joskus on. 

Hän ei edes muistanut miten sisko oli hänen elämänsä pilannut, "kuha oli pilannut". 

Voi heitä. Niin rakas ja niin raskas sisko.

Ja minä hölmönä ajattelin, että kaksi vuotias taapero olisi vielä tämän kaiken ulkopuolella. Hölmöminä! Hyvin hänkin osaa kiusata siskojaan varastamalla lelut leikistä ja vähän ohimennen katkaisemalla tukasta. Ja ihan samalla tavalla isosiskot osaavat "rakastaa" pientä juoksemalla karkuun ja repimällä leluja.

Innolla odotan sitä aikaa kun nämä kolme ovat samaan aikaan teini-iässä. Taitaa silloin supersöpöt minä muutan pois laput ja auton takapenkillä käydyt toi katso mun ikkunasta taistelut olla kärpäsen kakkoja.

Have kids they sais, it will be fu...Ei oikeesti. On tämä ihanaa. Vahvatahtoisia ja upeita naisen alkuja talo täynnä. Eihän kukaan tätä helpoksi ole väittänytkään.

Ja se on tässä sohvan nurkassa kahvikuppi kädessä hyvä lätistä tällaista positiivista juttua, kun kaikki kolme draamakuningatarta ovat vielä täydessä unessa. Voi ääni äidin kellossa olla pian vähän toinen,  kun ensimmäinen vetää peiton korviin, toinen raivarit kun ei saa karkkia aamupalaksi ja kolmas, kun se prinsessamekkohärpäke ei olekaan ok päiväkotiin.

Torstai on toivoa täynnä. Viimeistään sitten, kun lapset ovat päiväkodissa ja tajuan, että enää kerran tähän viikkoon tämä rumba. Perjantai, olet melkein täällä.

4 kommenttia

 1. Lohduttavaa kuulla että muilla on tätä samaa 😅 6v isoveli on useampaan kertaan todennut että kamala pikkuveli tulisi antaa jonnekin pois🙈 on tyhmä, pieni ja mitä kaikkea....ja osaahan se pienempikin, purra, pätkiä ja nimitellä pippelipääksi mutta pahin taitaa olla jos sanoo toista pieneksi 😂🙊
  Ja joo nyt naurattaa kun murut on päiväkodissa ja ite lounastauolla mutta viimeistään pikkukakkosen jälkeen alkaa jo pinna kiristyä....

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tekstiä, nuo kirjaimet.😍lapset on söpöjä.❤ Niin hauskasti kirjottanu, ei olis minun pokka pitäny tuon lapun nähdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kieltämättä oli omassakin pokassa kovasti pitelemistä, yhdessä vähän näytettiinkin mutta tietysti käytiin keskustelua,että onko ihan hirveän kovasti kirjoitettu tämä.. :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.