lauantai 22. helmikuuta 2020

Tavoitteena vahvempi minä!Minulta kysyttiin tammikuussa työpaikallani ottaisinko vastaan kuukauden ilmaisen jäsenyyden viereisellä salilla. Training for warriors, pelottava mutta mielenkiintoinen nimi salilla. Suostuin heti, mutta samalla epäröin.

Minähän vihaan saliliikuntaa. Ja millä ihmeen ajalla!?

Mutta heti ensimmäisen kerran jälkeen olin myyty. Ei mitään sellaista yhdessä tehtyä hipsuttelu meininkiä vaan hyvällä tsempillä  tehtävää verta, hikeä ja kyyneleitä. Ensimmäisen treenin jälkeen olin aivan rikki, heti treenin jälkeen, mutta varsinkin kaksi seuraa päivää. Käveleminen oli hyvin haastavaa, hah. Mutta se oli hyvää kipua se.

Ja kyllä vaan sitä aikaa löytyi. Vaikka äitinä hieman huonoa omaa tuntoa poden, kun työpäivän jälkeen menen vielä treeneihin niin kyllä se siitä. Minä olen sen ansainnut. Ja mikäs lasten täällä kotona ollessa isänsä kanssa, cmoon syyllistävä huono äiti sheimaaja päässäni.

Minun oli tarkoitus jatkaa salijäsenyyttäni ilmaisen kuukauden jälkeen, mutta kun työpaikkani vaihtuu ei se enää ole mahdollista. Tai olisi, mutta sali sijaitsee aivan vastakkaisessa suunnassa ja aikataulut olisivat huonot. Haluan myös salille, jossa on tavallinen kuntosali sekä tarjontaa reilusti myös viikonloppuisin.

Onneksi taisin löytää sellaisen uuden työpaikkani läheltä. Ihanalta, hivenen samalta kuulostavia ryhmätunteja kuin tuolla ja upen näköinen ja monipuolinen kuntosali. Vuosijäsenyyteen kuuluu yksi Pt kerta ja mietin mahtaakohan siinä saada itselleen neuvoja kuntosalin puolelle? Toivottavasti, koska saliurheilu yksinäni ei ole koskaan ollut minun juttuni, mutta varmaan lähinnä siksi etten tiedä mitä siellä oikein tekisi, millä sarjoilla ja millä toistolla.

On ihanaa olla innostunut uudesta lajista. Juokseminen kävikin jo tylsäksi yksinään. Varsinkin, kun polveni eivät vieläkään oikein tahdo sietää sitä useasti viikossa vaikka miten hyvät lenkkarit ostin ja juoksisin pururadalla. Kolme viikkoa lihaskuntotreenejä takana ja tämä kipu on I H A N A A !

Tavoitteeni? No saada liikunta 3-4 kertaa viikossa osaksi arkea. Löytää se itsekkyys lähteä liikkumaan työpäivän jälkeen ja rakastua lajiin. Tai lajeihin, kun tuolla salilla näyttäisi olevan tosi monipuolisesti kaikkea joogasta lihasrääkkeihin. Tavoitteena on myös kasvattaa lihaskuntoa ja saada vähän tähän ruhoon voimaa. Jaloissa juoksun ja ihan oman painon takia minulta aina on jonkin verran voimaa löytynyt, mutta koko ylävartalon ja keskivartalon lihaksisto on suoraan sanottuna todella heikko.

On sääli lähteä tuolta salilta ja noiden ihmisten ympäriltä. Seura tekee kaltaisekseen eikä todellakaan aina pahassa. On ihanaa, että he saivat minut kokeilemaan ja innostumaan liikkunnasta ihan eri tavalla kuin vuosiin. Mutta taas odotan innolla uutta salia ja tunteja, ajattelin aloittaa heti maaliskuussa. Siellä on laajemmat aikataulut ja tuntimahdollisuudet sekä hyvin laajasti auki oleva sali. Ja tämä jos mikä istuu hektiseen lapsiperhearkeen. Jos arkena joskus vähän jää, niin viikonloppuisin sitten.

Tässä kahvikuppia nostaessani tunnen kipua käsissä. Miten olinkin saattanut unohtaa tämän fiilikseen. Ihana, ihana kipu ja se fiilis hyvän treenin jälkeen.

Vahvempi ja paremmin voiva minä. Täältä tullaan! Vaikka tuo 650 euron vuosimaksu kirpaiseekin, hah. Pihi sydämeni itkee jo etukäteen verta, mutta kuten minulla instassa kommentoitiin; Omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa. Ja eihän siitä kuukausi/kertamaksu nyt niin suureksi onneksi kohoa.


4 kommenttia

 1. Saman rahan saisit menemään ostamalla pienen määrän karkkia kaupan kassalta päivittäin. Tai vaikka vähän isomman pussin karkkia, jäätelöä ja/tai sipsiä kerran viikossa. Sellaisista ihan turhista, pienistä jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti ja ihan totta! Ja kun tässä tipattomalla ollaan niin viinirahatkin säästyy liikuntaan.. :D

   Poista
 2. Miten sen hulavanteen kanssa kävi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin! Edelleen pyörii usein, mutta jokaipäiväiseksi rutiiniksi sitä en saanut vaikka yritin :D tosi tehokasta o ja kyllä tuntuu, kun on pyöritellyt. Tuloksista en osaa sanoa sen paremmin, varmasti on auttanut näiden muiden muutosten rinnalla! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit <3

© Tehtävänimikkeenä Laura. Made with love by The Dutch Lady Designs.